Haberler

Dune FRP Kitapları Humble Bundle ile İndirimde

Dune Part 2 ile Arrakis bir kez daha rüyamıza girdi. Bu çöl gezegeni sizin de hikayenizi kaldırabilecek kadar büyük ve Dune FRP kitapları Humble Bundle’da indirimli satışta. D20’leri hazırlayın!

Zira Dune, Star Trek Adventures ve Conan gibi 2D20 sistemi kullanıyor. Bu sistemde oyun oynarken yalnızca 20 köşeli zarları kullanıyoruz. Üstelik zarda mümkün olduğunca düşük gelmesini istiyoruz. Çünkü 1 kritik başarı sayılıyor.

Dune, romanlara hayran okurları mutlu edecek sistemlere sahip. Hareket etme mekanikleri yaptığımız hareketin hangi anlamları gizlediğine bağlı olarak farklı zarlar attırıyor. Yani yürümek için bile zar atabildiğimiz bir sistem bu. Ayrıca söz konusu tehditler İmparatorluk, hanedanlıklar ve bunlarla çalışan çeşitli örgütlerin ilişkileri olduğu üzere saldırı zarlarımız, iğneleyici bir söz söylemek istediğimiz durumlarda da atılıyor. Kısacası, yalnızca Sardaukar ve kum solucanları ile çarpışmayacağız. Ama dilersek Sardaukar’lar ile kum solucanlarına saldırabiliriz.

Humble Bundle’da Dune FRP kitapları PDF olarak satışta. Ancak fiziksel kopyalarını almak isterseniz onlara %50 indirim uygulayan bir kupon da eklemişler bu pakete.

Paketin içinde 2023’ün en çok satan FRP kitaplarından iki cildin de bulunduğunu hatırlatalım.

Dune FRP Kitapları – Humble Bundle

30 liralık paket baharatı şöyle bir tutam, tadımlık isteyen oyunculara hitap ediyor. Karakter kağıdı, Dune: Wormsign Quickstart ve Agents of Dune Deluxe Starter Set kitapları size sadece sunulan hikayeyi oynamak için bilmeniz gereken kuralları anlatıp o hikayeyi oynarken kullanabileceğiniz görsel, piyon ve haritaların çıktısı alınabilir PDF’lerini veriyor. Böylece hızlı ve hazır bir Dune macerasıyla sistemi öğrenip arkadaşlarınızla kısa bir FRP partisi verebilirsiniz. Hatta sinemadan sonra böyle bir etkinlik patlatmak mis gibi olmaz mı?

307 liralık paket ise (sinema bileti fiyatına denk) daha uzun süreli bir ilişki vadediyor. Temel kural kitabı ve oyun yöneticisinin el kitabı pakete ekleniyor. Böylece kendi hikayelerinizi ve karakterlerinizi nasıl yazacağınızı öğrenebiliyorsunuz. Dessertfall Adventure kitabı size hazır bir senaryo daha sunuyor. Bu pakete GM Toolkit de dahil. Toolkit, içinde kural özeti ve dışında Arrakis haritası bulunan bir GM screen PDF’i içeriyor. Ayrıca kuralları hızlıca kontrol edebileceğiniz bir kitapçık da veriyor.

En az 553 lira ödeyerek sahip alabileceğiniz tüm pakette Arrakis’in bölgelerini, İmparatorluk’a bağlı siyasi gruplarla hanedanlıkları ve entrika oyunlarının doğasını detaylı anlatan supplementary kitaplar da var. Altı adet hazır senaryo kitabı da cabası.

Satın aldığınız kitapların kârı ise temiz suya erişemeyen insanlara su ulaştırma kampanyasına gidiyor tabii ki!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.