Çizgi Roman Haberleri

Masallar Çizgi Romanı “Tahta Askerler Marşı” ile Devam Ediyor!

masallar-tahta-askerler-marsi-banner

Dünyanın en iyi çizgi romanları arasında yer alan Masallar serisi, yeni kitap Masallar – Tahta Askerler Marşı ile kaldığı yerden devam ediyor.

Bu sefer Masalkent’in başı, hiç beklemedikleri bir düşman ile belada. Düşman, tüm Masalkent’i ve Kahramanlar’ı yok etmeye ant içmiş durumda. Ortalık çok karışıyor.

Bill Willingham’ın yarattığı, pek çok modern masal hikayesine de esin kaynağı olan Masallar serisi, Arkabahçe Yayıncılık tarafından yayınlandı.

masallar-tahta-askerler-marsi-kapak-frpnetArka kapak yazısı şöyle;

BARİKATLARA!

Asırlardır Masallar, sıradan dünyamız ile kendi büyülü ve yitik Anadiyarlar’ı arasındaki geçitlere gözcülük ettiler; herhangi bir işgal tehlikesine karşı her daim tetikteydiler. Görünen o ki; onlarca yıllık sessizliğin ardından birileri, Düşman’ın zulmünden kurtulmayı başarıp sığınağa ulaştı. Ancak işler her zaman göründüğü gibi olmayabiliyor. Ve bu mültecinin hikayesinden burunlara çok kötü kokular geliyor. Hatta durum tahmin ettiklerinden de kötü; Masalkent’in yok edilmesine ilişkin planlar uygulamaya konulmuş durumda ve vatandaşların her biri, savaşın ibretlik merhametsizliğiyle yeniden karşı karşıya kalmak üzere.

Mark Buckingham, Craig Hamilton, Steve Leialoha ve P. Craig Russell’ın çizdiği MASALLAR: TAHTA ASKERLER MARŞI, yaratıcısı Bill Willingham tarafından yazılan ve övgü ile karşılanan, 14 Eisner Ödüllü VERTIGO serisinin #19-21 ve #23-27 sayıları ile MASALLAR: SON KALE isimli tam macerayı bir araya getiriyor.

 

232 sayfalık aksiyon ve heyecan dolu maceranın çeviri Cem Demirkan‘a, editörlüğü ise Kayra Keri Küpçü‘ye ait.

Herkese iyi okumalar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.