Çizgi Roman Haberleri

The Last Temptation, 20. Yıla Özel Baskıyla Geliyor

the-last-temptation

Müzik ve edebiyat dünyasının iki rock yıldızının buluştuğu enfes bir çizgi roman: The Last Temptation. Neil Gaiman ve Alice Cooper tarafından hazırlanan çizgi romanın 20. yıl özel baskısı, ağızları sulandırıyor.

the-last-temptation-coverThe Last Temptation çizgi romanının, 20th Anniversary Edition adı altında yeni bir baskısı hazırlanıyor. Dynamite tarafından Eylül ayında yayınlanacak çizgi romanın yeni kapağını Dave McKean hazırlıyor. Yeni bir görünüşe ve daha önce yayınlanmamış içeriğe sahip 20. yıl özel baskısı ilk olarak geçtiğimiz yıl San Diego Comic Con etkinliği sırasında duyurulmuştu.

Yeni 150 sayfalık baskı, karton kapon olarak basılacak. Yenilenmiş baskının editörlüğünü ise Inlight’tan David Curiel üstleniyor. Yeni yazılar ve çizimler çizimler barındıracak The Last Temptation’da Cooper ve Gaiman’ın orijinal metinlerinin yanı sıra yeni mesajları da yayınlanacak.

İmzalı baskıdan sadece 400 adet üretileceği ve 75 Dolar etiket fiyatıyla pazara sunulacağı açıklandı. Normal baskısının fiyatı ise 39.99 Dolar olacak. Dynamite ayrıca Eylül ayı itibariyle yeni Alice Cooper serisine de başlayacağını duyurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.