Çizgi Roman Haberleri

DC Evreni Dungeons and Dragons ile Buluşuyor

Dark Knights of Steel çizgi romanıyla DC karakterleri FRP ve fantastik dünyalara adım atacak.

Nightwing, Injustice ve DCeased çizgi romanlarından tanıdığımız yazar Tom Taylor, çizer Yasmine Putri ile okuyucuları fantastik evrenlere götürmeye hazırlanıyor.

DC’nin yeni serisi Dark Knights of Steel, kahramanları Dungeons & Dragons tarzı bir dünyaya taşıyacak. Geçtiğimiz gün duyurulan seriden ilk görseller de geldi ve hepsi gerçekten çok hoş görünüyor. Superman‘in karakter kağıdını bile yapmışlar yahu! Tom Taylor zaten çok sıkı bir fantastik kurgu okuyucusuymuş, Dark Knights of Steel’dan “rüya projesi” olarak bahsediyor.

“Son 2 senedir DC Comics için epik bir fantastik evren hazırlıyorum. DCeased’da korku hikayeleri yazıyorum ama aslında çok büyük bir fantastik kurgu hayranıyım. Küçükken Superman’le Yüzüklerin Efendisi, Terry Pratchett‘la Garth Ennis, Robin Hood’la Mark Waid, Dragonlance‘la Justice League‘i aynı anda okurdum. Şimdi beni büyüten eserleri, Yasmine Putri’nin muhteşem çizgileriyle bir araya getireceğim için çok heyecanlıyım. Aşk ve savaş, çaresizlik ve umut, ihanet ve savaşla yoğrulmuş beklenmedik ittifaklarla dolu bir hikaye anlatacağız.”

Batman’in, dünyaya düşen bir uzay gemisi bulmasıyla başlayacak olan hikaye Superman, Wonder Woman, Harley Quinn ve Black Lightning gibi pek çok karakteri bir araya getirecek. Game of Thrones ve Critical Role hayranlarının çok seveceği bir iş yaptıklarını belirten Taylor, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda “Bu çizgi roman okula D20 götüren, kendi maceralarını yaratan ve pelerin takıp uçma hayali kuran tüm çocuklar için,” diyor.

12 sayı olarak planlanan seri, 2 Kasım’da yayın hayatına başlayacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.