Haberler

Canavarlar İçin Gümüş: The Witcher LARP’ı Serinin Hayranlarını Bekliyor

Polonyalı Agencja 5 Żywiołów organizasyonu tarafından düzenlenen The Witcher LARP‘ı, Witcher atmosferini dibine kadar yaşatmayı vaat ediyor.

Witcher School” Polonya’nın tarihi kalelerinde düzenlenen ve adı üstünde katılımcılara gerçek bir Witcher Okulu tecrübesi yaşatmayı amaçlayan bir LARP organizasyonu. 2015’ten bu yana düzenlenmekte olan LARP son 6 senede dünyanın dört bir yanından yüzlerce katılımcıyı ağırladı. Organizatörler, global pandemi nedeniyle sekteye uğrayan etkinliklerin önümüzdeki sonbahar aylarında normale döneceğini ilan ederek tam 3 adet etkinlik duyurdu. Üstelik etkinlikler artık CD Project Red lisansıyla gerçekleşecek. Basın bülteniyse gerçekten ağızları sulandıran cinsten.

YouTube player

Kılıç dövüşü, okçuluk, demircilik ve simya gibi envaiçeşit alanda eğitim alın, dostlarınızla canavar avına çıkın, lanetli kalelerin gizemlerini çözün, kralların ve büyücülerin sırlarını açığa çıkarın, zor kararlar verin… Ve sonuçlarına katlanın.

Witcher inine dönüştürülmüş gerçek bir kalede yiyin, için, uyuyun ve antrenman yapın. Dostlarınız ve eğitmenlerinizin yanında oyunlar ve kitaplardan tanıdık yüzler de yanınızda olacak. Phippa Eilhart’la flörtleşin, Vesemir’le sırt sırta çarpışın, Iorveth’le gizli kapaklı işler çevirin, ruhunuzu Gaunter O’Dim’e satın. Burada her şey mümkün!

Gerçekten her şey düşünülmüş: Alanında özel eğitimli hocalardan dövüş ve demircilik dersleri, kostümler, kılıçlar, madalyonlar… Temel barınma, beslenme ve sağlık ihtiyaçları da unutulmamış. Organizatörler ayrıca LARP süresince COVID-19 önlemlerinin dikkatle uygulanacağını belirtiyor.

Bir Witcher LARP’ının Kilosu Kaç Kuruş?

Maalesef çok kuruş, özellikle de ülkemizin döviz kuru için. Üç gün süren etkinliklerde bilet fiyatları 600 ila 1300 dolar arasında değişiyor. “Madalyonu eve götüreyim hatıra kalsın, aman şu kostümü de mi alsam,” derseniz o da cüzdanınıza yansıyor. Üstelik bilet bulmak hiç de kolay değil. Etkinlikler 6 ay önceden duyuruluyor ve kontenjanlar hızla doluyor.

Şimdilik bu şartlar altında LARP videoları izleyip iç geçirerek The Witcher: Nightmare of the Wolf‘u ve Netflix dizisinin 2. sezonunu beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Kim bilir, belki bir gün yolumuz Polonya’ya düşer de bu atmosferi yaşama şansımız olur.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.