Haberler

BUOK Boss Fight Etkinliğinin LARP Ve Masa Detayları Açıklandı!

Boğaziçi Üniversitesi Oyun Kulübü tarafından düzenlenecek olan Boss Fight etkinliğinin LARP detayları ve masaüstü rol yapma kayıtları açıklandı.

4-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi’nin Güney Kampüs yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan Boss Fight’ın beklenen detayları açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan etkinliğin Star Wars temalı LARP oyunu ve masaüstü rol yapma oyunlarının kayıt sistemi açıldı.

4 Mayıs Cumartesi tarihinde, Star Wars temalı LARP düzenlenecek. Klon Savaşı döneminde geçecek LARP’ı Cem Manacıoğlu yönetecek. Kayıt için bu formu doldurmanız gerekli.

İlgili Makaleler

Ayrıca 4 Mayıs Cumartesi ve 5 Mayıs Pazar tarihlerinde toplamda 7 masada rol yapma oyunları bulunacak. Bunlar için gerekli bilgiyi buradaki bağlantıdan görebilirsiniz. Kayıt işlemleri için bu formu doldurmanız gerekiyor.

Bunların haricinde bolca kutu oyun bulunacak Boss Fight’ta, etkinliğe adını veren interaktif FRP de bulunacak. İkinci gün düzenlenecek Boss Fight’ta, birden fazla masa tek bir düşmana karşı savaşacak.

Etkinlik alanına girilebilmesi açısından Kapı Kayıt Formu’nun da doldurulması gerekiyor.

BUOK: Boss Fight hakkında daha fazla bilgi alıp son güncellemelerden haberdar olmak isterseniz, resmi etkinlik sayfasına göz atmakta da fayda var.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.