Haberler

Bu Yıl YouTube Kanalımızda Neler Oldu?

2020 yılını bitirmeye sayılı günler kala Frpnet YouTube kanalımızda neler olduğuna beraber bakalım.

Bu yıl pandemi nedeniyle evlere kapandık. Evde geçirdiğim zamanı bir fırsata çevirerek YouTube kanalımıza daha fazla önem vermeye başladık. Yeni rehber videoları, oyun incelemeleri, kaliteli sohbetler ve canlı yayınlar derken daha fazla üyeye ulaşmanın da heyecanını yaşadık.

Bizim açımızdan her şey yolunda ve beklediğimiz gibi gitti. Önümüzdeki 2021 yılı içerisinde de güzel projeler ve yeni videolarla da karşınızda olmaya devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Peki 2020 yılı içerisinde neler yapmışız?

Bu yıl toplamda 6283 dakika uzunluğunda video içeriğiyle kanalımızı doldurmuşuz. Yani 100 saatin üzerinde izlenebilecek video ile karşınıza çıkmışız. Sizler de bu videoları toplamda 17.352 saat boyunca izlemişsiniz. Bu videolar altında sizler 10.484 adet yorum yapmışsınız ve 7881 paylaşımda bulunmuşsunuz.

Videoların toplam izlenimlerine baktığımızdaysa 207.127 kere izlenme sayısına ulaşıyoruz ki bu beklentimizin de üzerinde bir sayı.

Ayrıca bu yıl daha yoğun olarak canlı yayın yapmaya başladık. YouTube platformu üzerinden yaptığımız canlı yayınlar 4.121 dakikaya ulaşmış.

Bunlara ek olarak bu yıl içerisinde 15.000 aboneye ulaştık ve bunun üzerine Katıl butonumuzu aktif hale getirerek, üyelerimize özel içeriklerle karşınıza çıktık.

Bu yılın ön plana çıkan videolarını da sizler için derleyip aşağıya bırakıyoruz. Ve her YouTube kanalının yaptığı gibi söylemeden de edemiyoruz:

Videolarımızın takibini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek adına kanalımıza abone olabilir, bildirimleri açarak yayınlanan yeni videolardan daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Ayrıca Katıl butonu üzerinden de yeni çıkacak videolara destek olabilirsiniz. Yorumlarınız ve fikirleriniz de bizim için çok önemli. Yapacağınız yorumlara göre içeriklerimize de şekilde verebilirsiniz.

Takipçilerimiz tarafından çok beğenilen Cyberpunk Tarihçesi videomuz:

YouTube player

Bu yıl başladığımız Haftalık Gündem Programımız:

YouTube player

Baldur’s Gate 3 Erken Erişim Serimiz:

YouTube player

Pandemiyi fırsat bilerek yeniden toplandığımız Masa Başı FRP Serimiz:

YouTube player

Özel kurgularla süslenmiş Sea of Thieves serimiz:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.