Haberler

Batman Mi Yoksa Iron Man Mi Daha Zengin?

Birleşik Krallık’ta bulunan Vanquis Bankası, çizgi roman karakterleri arasında gelir düzeyi en yüksek kahramanın kim olduğunu tespit etti.

Bir tarafta Iron Man, diğer tarafta Batman. Hangisinin daha zengin olduğuna ilişkin yıllar içerisinde birçok farklı grafik ve tartışma konusu görmüş olabilirsiniz. İkisinin de ortak noktası, özel güçlere sahip olmamaları. Ama bu onlar için bir engel değil.

İkisi de zenginlikleriyle kendi zırhlarını yapmış, envai çeşit silah ve ekipmana sahip iki süper kahraman. Peki hangisi daha zengin?

Birleşik Krallık merkezli Vanquis Bankası, çizgi roman dünyasındaki bazı noktaları da dikkate alarak süper kahramanların yıllık gelirlerini ortaya çıkardı. Ortaya çıkan raporu oluştururken kurgusal şehirlerdeki ortalama maaşı bulmaya çalışmışlar. Bunu da günümüz dünyasının kuruna oranlamışlar.

Hazırlanan raporda, Batman yani sivil hayattaki ismiyle Bruce Wayne, süper kahramanlar arasında en çok kazanan kişi. Wayne Enterprises olarak bilinen şirketin CEOsu olan Bruce Wayne, yılda 990 bin dolar kazanıyor. Öte yandan Stark Industries’in başındaki Tony Stark ise yıllık 920 bin dolar kazanmakta.

Günümüz dünyasından firma bazlı konuşmak gerekirse Amazon, 2019 yılında 280 milyar dolar kazanç elde etmiş. Firmanın başındaki isim Jeff Bezos’un net gelirinin 2019 rakamlarına göre 114 milyar dolar olduğu biliniyor. Ayrıca Bezos, günde 321 milyon dolar kazanıyor. Geriye kalan hesabı siz yapın. Fakat Bezos’u bir süper kahraman kostümü içerisinde henüz görmedik. Demek ki her şey parayla alakalı değilmiş.

Öte yandan listenin üçüncü sırasında Oliver Queen yani Green Arrow’un firması Queen Consolidated bulunuyor ve sahibine yılda 895 bin dolar kazandırıyor. Listenin sonundaysa Scott Lang (Ant-Man) ve Peter Parker (Spider-Man) bulunuyor. Kelle başı yaklaşık 18 bin dolar kazanmaktalar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.