Haberler

Arkabahçe Comic Shop – Çizgi Roman Tutkunlarının İkinci Evi

arkabahce-cizgi-roman

Arkabahçe ismini hem çizgi roman hem bilimkurgu hem de fantastik edebiyat okurları çok iyi tanıyorlardır eminim. Zindanlar ve Ejderhalar sisteminin kaynak kitabı olan Oyuncunun El Kitabı’nı Türkçeleştiren, pek çok çizgi romanı dilimize kazandıran ve yerli çizgi romanlar yayınlayan, yayınladığı fantastik romanlar ve Star Wars romanları ile okuyucuların kalbinde taht kuran bir marka.

Şimdilerde ise Arkabahçe markası, İstanbul’un göbeğindeki muhteşem çizgi roman mağazası ile tüm çizgi tutkunlarını buluşturuyor.

arkabahce-dukkanYaklaşık 2 sene önce Beşiktaş’ta mağaza açan Arkabahçe Comic Shop, tüm dünyanın çizgi romanını ülkemiz okurlarına sunmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük çizgi roman yayıncıları olan DC Comics, Marvel, Dark Horse, Image, IDW ve daha sayamadığımız pek çok yayıncının çizgi romanlarını ülkemize getiriyor.

Neredeyse dünya ile aynı anda Arkabahçe’de de yabancı çizgi romanlara ulaşabiliyorsunuz. Takip ettiğiniz bir seri varsa abone olup her ay serinin fasikülünü alabiliyor, eski sayılarınızı sipariş vererek tamamlayabiliyorsunuz. Yeni sayıların dışında dünyanın en çok satan çizgi romanları da her ay mağazadaki yerini alıyor.

Bunun yanında çizgi romanlarla ilgili ürünler ve figürler de var. Tüm yerli çizgi romanları, yabancı çizgi romanları ve çizgi romanlarla ilgili her şeyi Arkabahçe Comic Shop‘ta bulabilirsiniz.

Bu arada Arkabahçe Comic Shop’un İzmir şubesi de kısa süre önce açıldı. Aynı çeşitliliği İzmir’de arayanlar, Alsancak’taki dükkana da uğrayabilirler.

Arkabahçe’nin internet sitesinden de çizgi roman satın alabilirsiniz. Web sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.