Haberler

Ankara’da Evinizin Rahatlığında FRP Oynayabileceğiniz Bir Yer – Pantheon

“Ankara’da FRP oynayabileceğimiz bir yer var mı?” sorusuna cevap olarak; üniversite toplulukları, öğrenci evleri ve oyun gruplarını kabul eden birkaç kafe verilir yıllardır. Peki ya bu seçeneklerden ilk ikisine erişiminiz yoksa ve rahatsız bir kafe ortamında oynamak istemiyorsanız ya da yan masanızda yemek yiyen insanları rahatsız etmeden ve bir nebze daha izole bir ortamda grubunuzla beraber maceralarınıza kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız?

Pantheon tam olarak bu ihtiyacı görüp gidermek amacıyla hazırlanmış bir yer. Mekandan olabildiğince izole ve rahat ambiyansıyla oyun odaları, rahat bir kütüphane, küçük çalıştaylar için hazırlanmış atölyesiyle oyunseverlere kapılarını açıyor. Lezzetli yemekler ve kahveler de uzun oyun seanslarına eşlik etmek için sizleri bekliyor.

Halihazırda varolan grubunuzla gelip bu ortamın bir parçası olabileceğiniz gibi, oyun ya da oyuncu bulabilmeniz için de size yardımcı olmak amacıyla hizmet veren bir yer Pantheon Kültür.

“Frp nedir? Nasıl oynanır?” gibi sorularınız mı var, merak etmeyin bu sorularınıza da özenle ve sabırla yanıt alabilir, düzenlenecek olan çalıştaylarda FRP’ye, oyun yöneticiliği ve oyunculuğa, farklı oyun sistemleri ve dünyaları hakkında bilgilenebilirsiniz.

Pantheon Kültür, alt kültürle ilgilenen herkesin rahat edebileceği ve bu kültürle ilgilenen kişiler tarafından hazırlanmış ve hayata geçirilmiş bir proje. Yeri de Ankara’nın göbeği, Kızılay’a yürüme mesafesinde. Çalışanları, ev rahatlığında ortamı ve lezzetli menüsüyle bu kültüre gönül vermiş kişilere kucak açan yeni bir mekan!

Pantheon Kültür, Abay Kunanbay Cad. 28/1 Çankaya, Ankara adresinde.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.