Dizi Haberleri

Amazon’un Kene Dizisinin Yıldızı Belli Oldu!

kene-banner

The Tick ya da Türkiye’de bilinen adıyla Kene, Amazon tarafından yeniden televizyona yansıtılacak.

Dizinin yapım süreci tüm hızıyla devam ederken yeni bir haber ortaya çıktı.

Masmavi kostümü, kafasındaki antenleri, korku nedir bilmeyen bir kahraman: Kene! Yıllar yıllar önce Fox Kids ekranlarında tanıdığımız Kene yeniden televizyona uyarlanacak. Belki bilmezsiniz ama 2001 yılında 9 bölümlük ufak bir dizi haline getirilmiş ama istenilen etkiyi yaratamamıştı. Yeni haberlere göre Amazon bu efsaneyi yeniden diriltecek.

Amazon pilot bölümün siparişini çoktan verdi. Yeni serinin başında Kene’nin yaratıcısı Ben Edlund’un olması sevindirici bir haber. Öte yandan 9 bölümlük mini seride başarılı bir iş çıkartan Patrick Warburton’ın yeni seride yer almayacağı haberi ortaya çıktı. Yapım aşaması devam eden dizi için iddialı isimler düşünülüyor.

2001 yapımı The Tick dizisinin ekibi
2001 yapımı The Tick dizisinin ekibi

Kene’nin yancısı güve adam Arthur için Griffin Newman ile anlaşıldı. Kendisi HBO’nun müzikal draması Vinly’de oldukça başarılı bir iş çıkartıyor. Arthur’un kız kardeşi Dot Everest için Veronica Mars dizisinden hatırlayacağınız Valorie Curry’nin imzayı attığı belirtiliyor.

Kene rolü içinse günümüzün en büyük Geeklerinden biri olan Simon Pegg’in kankalarından biri olan Peter Serafinowicz ile anlaşıldı. Serafinowicz, İngiliz kara mizahının aranan isimlerinden birisi. Ayrıca son zamanlarda Guardians of the Galaxy, Spy ve Parks and Recreation gibi yapımlarda rol alarak yıldızını da parlatmayı başardı.

Peter Serafinowicz
Peter Serafinowicz

Peter Serafinowicz’in Kene rolüyle başarılı bir iş çıkaracağından şüphem yok. Ekibin başında da Ben Edlund’un olması bir hayli sevindirici. Şimdilik dizi hakkında çok fazla detay yok. Ancak yayınlanan ilk bilgilere göre Kene’nin bir hafıza kaybı yaşadığı ve Arthur’un da ona yardım ederek yeniden kötülükle savaşmaya başlayacağı belirtiliyor.

KAAŞIIIIK” bağırışları ile bir neslin kalbini fethetmiş Kene’nin geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.