Oyun Haberleri

Yerli Korku Oyunu Curse of Anabelle Playstore’da

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, yüzde yüz yerli yapım hikaye tabanlı macera-korku oyunu Curse of Anabelle‘i, Playstore’a özel avantajlı fiyatıyla oyun severlerle buluşturuyor.

Türk Telekom, PC, Mac ve Free to Play gibi platformlarda yer alan oyunların yanı sıra, fiziksel PlayStation 4 oyunları ve oyuncu ekipmanlarını da satışa sunduğu Playstore’a yeni bir oyun daha ekliyor. Türkiye’nin en büyük dijital oyun mağazası Playstore,oyun severlerimacera dolu ve zengin içeriğiyle ses getirmeye hazırlanan ‘Curse of Anabelle’ ile karşılıyor.

Daha önce geliştirdikleri Soldiers of the Universe oyunuyla dikkatleri üzerine çeken yerel oyun yapımcısı Rockwise tarafından geliştirilen Curse of Anabelle, Playstore’a özel 40 TL yerine 27 TL fiyatla satışa sunulacak. Ayrıca, Curse of Anabelle alan herkese lansmana özel Soldiers of The Universe hediye edilecek.

Dünya efsanelerine dayanan gizemli bir oyun deneyimi

Dünya efsanelerine, mitlerine dayanan ve gizemli bir oyun deneyimi vadeden Curse of Anabelle, macera-korku türüne yeni bir soluk getiriyor. Oyun severler bu macerada milattan önce 10. yüzyıla kadar uzanan bir gizemi ortaya çıkaracak ve dünyadan bile daha yaşlı karanlık güçlerle karşı karşıya gelecekler.

En yeni ve en popüler oyunların avantajlı fiyatlarla yer aldığı Playstore’da pek çok oyunda yüzde 75’e varan indirimler bulunuyor. Türk Telekom abonelerine tüm oyunlarda internet faturasına ek 12 aya varan taksit fırsatı da sunuluyor. Dileyen müşteriler kredi kartı veya mobil ödeme ile diledikleri oyunu kolayca satın alabiliyor.

Playstore’a özel avantajlı fiyatıyla Curse of Anabelle oyununa aşağıdaki bu adresten ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.