Dizi Haberleri

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Yönetmeni Birçok Cameo ve Easter Egg Müjdesi Verdi

Lucasfilm‘in son çıkan Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi‘nin ilk iki bölümünde bazı Easter Egg ve cameolarla karşılaştık ve bunların daha başlangıç olduğu ortaya çıktı.

Obi-Wan Kenobi dizisinin ilk iki bölümü, 27 Mayıs‘ta Disney+‘ta yayınlandı. Daha ilk bölümde, Ewan McGregor‘ın da söz verdiği gibi, bazı beklenmedik karakterler ekrana geldi. Prenses Leia‘nın, Jimmy Smits tarafından canlandırılan ‘babası’ Bail Organa karakteri bunlardan biriydi. Baş Engizisyoncu‘nun sürpriz ölümü ve Hayden Christensen‘in Darth Vader hali gibi cameoları da gördük. Ve Star Wars destanından daha birçok cameonun geleceğine dair ipucunu da yönetmen Deborah Chow‘tan almış bulunuyoruz.

Rotten Tomates TV‘ye konuşan yönetmen Deborah Chow, “Eğer o easter eggler ve cameolar olmasaydı, bir Star Wars yapımı gibi olmazdı diye düşünüyorum. Ve dahası da gelecek. Diziyi geliştirirken bu karakterlere de ihtiyacımız vardı. Obi-Wan Kenobi, hayatı boyunca birçok karakterle teması olan biriydi sonuçta.” dedi.

İlk iki bölümün en büyük sürprizi elbette, Hayden Christensen‘in Anakin Skywalker/Darth Vader rolüne kısa ama kesinlikle hafızalarda yer edecek dönüşü oldu. Christensen‘in dizi için Ewan McGregor ile birlikte Star Wars evrenine geri döneceği açıklandığı andan itibaren, eski akıl hocası ile öğrencisi arasındaki olaylar tartışılmaya başlanmıştı. Jedi ve Sith Lord‘un yeniden çarpışmaya başladığını görmek için çok fazla beklenti olsa da, daha yaşanacak çok hikaye var.

Seride eski oyuncuların rollerini yeniden üstlendiği büyük rollerin yanı sıra, ilk iki bölümde bazı kısacık easter eggler de oldu. Alderaan‘daki soyluların buluşmasında C-3PO ve R2-D2‘yu gördük, Daiyu sokaklarında eski 501. klon taburu mensubu olarak Boba Fett‘i (Temuera Morrison) de dilenirken izledik mesela.

Yönetmen Chow‘un da ipucunu verdiği gibi Obi-Wan‘dan gelecek yeni easter egg ve cameolar bizi bekliyor. Zaten The Mandalorian ile başlayan Star Wars dizilerini geçmişine bağlayan bu kadar kapsamlı seçenekler varken bu avantajı kullanmamak olmazdı değil mi!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.