Haberler

Bilimkurgu Seven FRP Oyuncularına Müjde – Muhteşem Shadowrun İndirimi Başladı

shadowrun-banner

Aslında eski bir sistem olmasına rağmen 2014 yılının Temmuz ayında yepyeni ve harika bir edisyonla karşımıza çıkan Shadowrun, bilimkurgu severlerin son dönemde en beğendiği FRP sistemlerinden birisi.

Yılbaşı gecesi arkadaşlarınızla harika vakit geçirmek, teknolojinin hakim olduğu bir dünyada büyük şirketlere karşı yasadışı işler yapmak isterseniz bu indirimleri kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Dünyanın en büyük dijital FRP kitapları sitesi DrivethruRPG, Shadowrun kitaplarında kampanya başlattı. Hem Shadowrun 5E kural kitapları hem de macera kitapları %50 indirimle satılıyor.

shadowrun-resim

Öncelikli olarak tabii ki almanız gereken kitap, Shadowrun: Fifth Edition Core Rulebook. Normalde 59 dolara satılan kitabın dijital kopyası sadece 19 dolara satılırken %50 indirim sayesinde bu tutar 10 dolara düşmüş. Bu fiyata 500 sayfalık bu kitabı kaçırmayın.

Sonrasında ise almanızı önerebileceğim diğer kitaplar şöyle;

Hazır bu indirimleri bulmuşken tüm seti tamamlamanızı öneririm tabii ki ama önce bir başlayın, bu dijital gelecek dünyasının içerisine girdiğinide zaten kopamayacaksınız. Dilerseniz bir Street Samurai olup elinizdeki keskin kılıcınızla düşmanlarınızı kesebilir, dilerseniz bir Hacker olarak Matrix’in karanlık köşelerindeki bilgilere erişebilirsiniz; ya da bir Shaman olarak doğaüstü güçleri yanınıza çağırabilirsiniz.

Kampanya 1 hafta sonra bitecek. Kampanya sayfasına hemen buradan ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.