Sinema Haberleri

Indiana Jones 5 İçin Aranan Yazar Çok Yakındaymış…

indiana-jones-banner

Geçtiğimiz günlerde, başrolünde yeniden Harrison Ford‘un oynayacağı Indiana Jones filminin kesinleştiğini, hatta vizyon tarihinin verildiğini sizlere duyurmuştuk.

Süreç çok hızlı ilerliyor. Şimdi de Indiana Jones 5 filminin senaryosunu yazacak yazar bulundu. Üstelik aradıkları kişi burunlarının dibindeymiş…

Indiana Jones 5 filminin yönetmenliğini, yine Steven Spielberg yapacak. Spielberg de kendisine uygun bir yazar arıyordu tabii ki. Sonunda da Jurassic Park, The Lost World, War of the Worlds ve Indiana Jones serisinin dördüncü filmi Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull filminde de birlikte çalıştığı David Koepp ile anlaştı.

david-koepp

Biliyoruz, Indiana Jones serisinin dördüncü filmi Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull pek çok hayranı hayal kırıklığına uğratmıştı. En çok hayal kırıklığına uğradığımız yer ise filmin sonunda ortaya çıkan uzaylılar olmuştu. Bu nedenle David Koepp’i değil George Lucas’ı suçlayabilirsiniz çünkü uzaylılar olayı tamamen Lucas’ın fikriydi.

Koepp çok uzun yıllardır Steven Spielberg ile çalışıyor. Bu nedenle ikisi de birbirini çok iyi anlıyorlar. Dördüncü filmdeki hayal kırıklığından sonra daha ayakları yere basan, tarihi temellere oturan ve mistik tarafı kuvvetli olan bir Indiana Jones izleyebiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.