Sinema Haberleri

Joker 2 Filmi İçin Güzel Gelişmeler Yaşanıyor

Joker’in kazandığı inanılmaz başarıdan sonra, Joker 2 için çalışmalar başladı. Yapılan açıklamaya göre Todd Phillips, senarist Scott Silver ile birlikte devam filmi için Warner Bros. ile görüşüyor.

Devam filminde Joaquin Phoenix‘in de yer alacağı belirtiliyor ve zaten Phoenix, Arthur Fleck rolünü yeniden canlandırmak istediğini belirtmişti. Warner Bros. ve Phillips’in temsilcileri konuyla ilgili henüz yorum ve açıklama yapmadılar.

Bununla birlikte Todd Phillips, farklı bir DC kötü karakteri için film geliştirmeye de hazırlanıyor. Bildirildiğine göre yönetmen, Joker’in rekor kıran açılış hafta sonunun ardından 7 Ekim tarihinde Warner Bros. Pictures Başkanı Toby Emmerich ile bir araya geldi. Phillips, çeşitli DC kötü karakterlerine dayanan ayrı bir film portföyü geliştirmeyi önerdi.

Todd Phillips’i Joker’in Devam Filmine İkna Etmek İsteyen Joaquin Phoenix Bakın Neler Yapmış

DC markasını koruduğu söylenen Emmerich, Phillips’e istediği her şeyi vermeyi reddetti ancak yapımcı, cebinde başka bir karakterinin öyküsünün haklarıyla ayrıldı. Diğer gizemli kötü adamların kim olabileceğine dair bir haber yok, bu yüzden Batman Rogues Gallery’den Lex Luthor ve General Zod’a kadar her şey olasılıklar arasında. Belki Joker, başka bir DC karakteriyle beyaz perdede yer alır…

Warner Bros.’un Joker 2 filmini onaylaması hiç de şaşırtıcı olmaz. Joker şimdiye kadar yapılmış en kârlı çizgi roman filmi haline geldi ve dünya çapındaki gişede bilet satışlarında milyar doları aşan tek yetişkin filmi oldu.

Joker 2 filmi konusunda endişeleri olan bir kitle olabilir. Todd Phillips ve Joaquin Phoenix, ancak yeterince güçlü bir fikir ortaya çıkarsa bu filme başlayacaklarını söylemişlerdi.

Kaynak: Hollywood Reporter, MovieWeb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.