Haberler

Yıldız Teknik Üniversitesi FRP 101 Etkinliğinin Detayları Belli Oldu

Her yıl düzenledikleri etkinliklerle, rol yapma oyunlarına ilk defa başlayacak olanlara kapılarını açan Yıldız Teknik Üniveristesi Bilimkurgu ve Fantastik Kurgu Kulübü FRP 101’i duyurdu!

Yıldız Teknik Üniveristesi Bilimkurgu ve Fantastik Kurgu Kulübü tarafından dördüncüsü düzenlenen FRP 101 etkinliğinin bu yılki ayağının detayları belli oldu. YıldızBKFK’nı ve bağımsız DMlerin açtıklara rol yapma oyunları masalarına kaydınızı yaptırabilirsiniz. Dilerseniz çeşitli kutu oyunları oynayabilir ya da etkinlik alanındaki stantları da gezebilirsiniz.

YıldızBKFK’nın basın bülteni şöyle:

2009 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Yıldız Teknik Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantastik Kurgu Kulübü önümüzdeki günlerde 4.sünü gerçekleştirdiği FRP 101 etkinliğini düzenliyor. Etkinlikte, Fantastik rol yapma oyunları öğrenmek isteyen herkese tanıtılacak, anlatılacak, öğretilecek ve öncelikle yeni başlayanlar için oyunlar olmak üzere herkesin katılabileceği oyunlar olacak. YıldızBKFK DMleri yanında bağımsız olarak oyun açmak isteyen oyun yöneticileri etkinlik sayfasındaki linkten oyunlarını açabilirler. Amaç eğlenmek ve meraklı olan herkese yol göstermek. Etkinlik 20 Ekim 2018 Cumartesi tarihinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Yemekhane binasında gerçekleşecek. Bütün diyarların bütün ırkları davetlidir.

FRPNET olarak resmi basın sponsoru olduğumuz Yıldız BKFK FRP 101 etkinliğine gelmeyi sakın unutmayın! Etkinliğin detaylarını resmi Facebook sayfasından öğrenebilir, oyunlara kayıt yaptırabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.