Sinema Haberleri

Kimdir Bu Mitat Karaman? Film Uyarlamasında Sinan Albayrak, Huysuz Bir İhtiyarı Canlandırıyor

Doğu Yücel‘in polisiye kara mizah kitabı Kimdir Bu Mitat Karaman?dan uyarlanan, yönetmen koltuğunda Süleyman Arda Eminçe’nin oturduğu Mitat gösterime girmek için gün sayıyor.

Baş karakter Mitat Karaman‘ı Kadir Doğulu canlandırırken, 7 Nisan’da seyircisiyle buluşmak için gün sayan filmin başrol oyuncularından Sinan Albayrak ve Bülent Çolak canlandırdıkları karakterlerle çok konuşulacak.

Ekranların ve tiyatro sahnesinin sevilen oyuncusu Sinan Albayrak filmde, Kadim adında ömrünün büyük bir bölümünü adliye önlerinde emektar daktilosuyla arzuhalci olarak geçirmiş, muhafazakâr bir yaşam biçimine sahip, dini geleneklere sadık huysuz bir ihtiyarı canlandırıyor. Heybetli görüntüsü, kırlaşmış saçları, kemik gözlükleriyle mahallede herkes tarafından tanınan biri… Kadim Bey filmde yer yer bastonuyla, yardıma muhtaç bir ihtiyar gibi izleyicinin karşısına çıkacak. Bazense ilerleyen yaşına rağmen dinç, yumruğunu masaya koyan bir adam olarak keyifle izlenecek.

YouTube player

Hayatını Mesleğine Adamış ‘Başkomiser Bülent Çolak’

Filmin diğer önemli rollerinden biri de, komedi filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Bülent Çolak’ın canlandırdığı Celal Değirmenci. Tecrübeli, ilkeli, hayatını mesleğine adamış bir başkomisere hayat veren Çolak, detaylara önem veren kurnaz bir karakter. Sert bir mizacı var, hem yardımcısına hem filmin kahramanı Mitat’a karşı haşin davranabiliyor. Sinemaseverlerin ilgiyle ve keyifle izleyeceği filmin yapımcılığını Alim Yapım üstleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.