AYBABTUSinema Haberleri

Pedro Pascal, Fantastic Four Filminde Reed Richards’ı Oynayacak

Fantastic Four filminin kadrosundan ilk isim kesinleşti. Pedro Pascal, Fantastic Four filmine katıldı. Kasım ayında ortaya atılan söylentileri destekleyen bir bilgi SAG-AFTRA tarafından sızdırıldı. Reed Richards rolünü Pedro Pascal oynayacak.

Disney 2019 yılında 20th Century Fox’u satın almıştı ve Marvel Sinematik Evreni’nde kullanma fırsatı bulamadığı Marvel karakterlerinin haklarını elde etmişti. Marvel evreninin köşe taşlarından Fantastic Four’u Marvel Sinematik Evreni’ne katma çabaları kısa süre içinde başlamıştı. Sam Raimi tarafından çekilen Doctor Strange Multiverse of Madness’ta da bu çalışmalar ilk meyvelerini vermişti. Filmdeki paralel evrenlerin bir tanesinde John Krasinski’nin canlandırdığı Reed Richards’ı görmüştük. Ancak 2019’dan beri yapım aşamasında olan filmin oyuncu kadrosuyla ilgili kesin bir bilgimiz yoktu. SAG-AFTRA grevinin etkisi yüzünden olduğu tahmin edilen bu gizlilik grev sonuçlandıktan sonra da değişmedi.

Hayranlar oyuncu kadrosunun Marvel tarafından açıklanmasını beklerken açıklama beklenmedik şekilde SAG-AFTRA’dan geldi. SAG-AFTRA internet sitesindeki Pedro Pascal biyografisinde bir değişiklik yaptı ve yanlışlıkla Fantastic Four rolü sızdırdı. Biyografiye yeni eklenen kısımda oyuncunun Gladyatör 2’nin çekimlerini bitirdiğini ve yakın zamanda Fantastic Four’un çekimlerine başlayacağı yazıyordu. Site daha sonra bu cümleyi kaldırdı ama hayranların yazılanları fark etmesine engel olamadı. Bu değişikliği fark eden ve ekran görüntüsü alan bazı internet siteleri bunu haber haline getirdi. Filmin yönetmeni Matt Shakman bu haberlerden birini instagram hesabından paylaştı, dolayısıyla Pascal’ın filmde olacağını doğruladı.

Pedro Pascal Dışındaki Oyuncular da Belirlenmiş Olabilir

Kasım ayındaki bir sızıntıda Vanessa Kirby’nin Susan Storm’u, Pedro Pascal’ın Reed Richards’ı, Joseph Quinn’in Johnny Storm’u, Ebon Moss-Bachrach’ın Ben Grimm’i, Javier Bardem’in ise filmin baş kötüsü Galactus’u oynayacağı iddia edilmişti. Pedro Pascal’ın yönetmen tarafından doğrulanması sızıntıdaki diğer isimlerin de bahsedilen rollerde oynayacak olma ihtimalini arttırıyor.

Filmin planlanan çıkış tarihinin 2 Mayıs 2025. Bu sebeple çekimlerin yakın bir zamanda başlayacağını tahmin etmek güç değil. Bu da yakın zamanda kadronun kalanının da açıklanma ihtimalini arttırıyor. Söylentiler üzerinden yorum yapmak doğru olmaz ama kesin olarak açıklanan ilk oyuncu olan Pedro Pascal’ın iyi bir tercih olduğunu söyleyebiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.