Dizi Haberleri

The Handmaid’s Tale, Altıncı ve Son Sezon İçin Anlaşma Yeniledi

Hulu, The Handmaid’s Tale‘ın 14 Eylül’deki 5. sezon galasından önce dizinin altıncı ve son sezonu anlaşma yeniledi.

Hulu, The Handmaid’s Tale‘ın aynı zamanda sonuncusu olacak 6. sezon için yenilendiğini doğruladı. Margaret Atwood‘un aynı adlı Damızlık Kızın Öyküsü kitabından uyarlanan The Handmaid’s Tale ilk kez 2017’de gösterime girdi ve gösterimi boyunca büyük beğeni topladı. Dizi, 2017’de En İyi Drama Dizisi dalında Emmy ödülü de dahil olmak üzere birçok büyük ödül kazandı. 2019 yılında, Atwood’un yan romanı The Testaments‘a dayanan bir devam serisinin geliştirilmekte olduğu açıklandı.

The Handmaid’s Tale, doğurgan kadınların çocuk doğurmaya zorlandığı ve ‘hizmetçiler’ olarak adlandırıldığı ikinci bir Amerikan İç Savaşı’ndan sonra distopik bir evrende geçiyor. Dizi, köleliğinden kaçmaya çalışan bir cariye olan June’u (Elisabeth Moss) takip ediyor. The Handmaid’s Tale 5. sezonu 14 Eylül’de başlayacak yapacak ve 4. sezonun kaldığı yerden devam edecek.

İlgili Makaleler
YouTube player

Hulu, dün yapılan açıklamada The Handmaid’s Tale’in sonuncusu olan 6. sezon için yenilendiğini duyurdu. Dizinin yürütücüsü Bruce Miller, gösteriye son bir sezon verdiği için Hulu’ya olan minnettarlığını ifade eden bir açıklama yaptı.

Margaret Atwood’un çığır açan romanının ve ürkütücü dünyasının hikayesini anlatmak gerçek bir onurdu ve izleyicilere altıncı ve son sezonu sunmaktan heyecan duyuyoruz. Hulu ve MGM’e, yayınlandığı süre boyunca bu hikayeyi anlatmamıza izin verdikleri için minnettarız ve sarsılmaz destekleri için izleyicilerimize hayranlık duyuyoruz. Onlar olmasaydı asla bu noktaya gelemezdik.

The Handmaid’s Tale 6. sezonda sona erecek olsa da, yaklaşmakta olan spinoff dizisi The Testaments şu anda erken geliştirme aşamasında. The Handmaid’s Tale final sezonun olaylarından yıllar sonrasını anlatacak.

The Handmaid’s Tale dizisinin 5. sezonu 14 Eylül Çarşamba günü Hulu’da başlayacak.

Kaynak: ScreenRant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.