Sinema Haberleri

Sylvester Stallone, Guardians of the Galaxy 2 Filmine Mi Katılıyor?

guardians-of-the-galaxy-sylvester-stallone

Hollywood’dan bomba gibi bir haber var! Efsane aktör Sylvester Stallone‘un yeni Guardians of the Galaxy 2 filmine katılacağına dair kuvvetli söylentiler var.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Guardians of the Galaxy Vol. 2 filmine katılan yeni oyuncular duyurulmuştu. Resmi duyuruya göre Kurt Russell henüz adı açıklanmayan bir karakterle MCU filmlerine katılacak. Yeni çıkan bir haber de Stallone’un bu güçlü kadroya katılacağı yönünde.

Daily News sitesinde kendisine genişçe yer bulan habere göre Sylvester Stallone, geçtiğimiz cuma günü Guardians of the Galaxy Vol. 2’nin setine uğradı. Habercilerin verdiği bilgiye göre sete gidip gelirken de, Chris Pratt için ayarlanan arabayla seyahat ettiği belirtiliyor.

sylvester-stallone-guardians-of-the-galaxy

Bu ilgi çekici söylenti yukarıda da gördüğünüz fotoğrafla destekleniyor. Stallone’nun, Atlanta’daki bir hotelden elinde bir filmin senaryosuyla çıktığı görülüyor.

69 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz Oscar Ödülleri’nde Creed filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adayı olmuştu. James Gunn ve Disney ekibi yeni filmin kadrosunu güçlendirerek MCU filmleri arasındaki benzersiz kalitesini korumak istiyor gibi gözüküyor.

Öte yandan Stallone nasıl bir rolde karşımıza çıkacak bilinmiyor. Kurt Russell’in Peter Quill’in babasını oynayacağı yönünde kuvvetli argümanlar var. Belki de Stallone bu role daha uygun gözüktüğü için ekibe katılması isteniyordur.

Şimdilik bu haber söylenti olarak kalmaya devam edecek. Bizler de filmi ancak 5 Mayıs 2017 tarihinde izleme fırsatı bulacağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. çok hoş. çocukluktan gelen bir algımıdır, adam gerçekten neşeli işler mi yapıyordur bilemiyorum ama bu adamın oynadığı her filmden inanılmaz keyif alıyorum, ki bu film zaten eğlenceli ve kaliteli olacak. gg kafası ve stallonne aşırı neşeli olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.