Oyun Haberleri

The Settlers Ön Satışa Çıktı, 17 Mart’ta Geliyor

Ubisoft The Settlers RTS serisine yeni oyununu 17 Mart’ta ekliyor. 20-24 Ocak tarihleri arasında oyunun Closed Beta testini yapacaklar. The Settlers yalnızca Ubisoft Store ve Epic Games Store üzerinden satışa çıkacak.

Ubisoft’un RTS (Real Time Strategy) yani gerçek zamanlı strateji oyunu The Settlers 30 yıllık serinin en yeni oyunu. Önceki 7 oyun History Collection adı altında bir araya geldi. Bu sayede önceki tüm oyunları ve onların tüm ek paketlerini bir pakette satın alabileceğiz. Bu paket yalnızca Ubisoft Store üzerinden satışa çıkacak.

Yeni oyun ise hem gelişmiş grafikler hem de üç farklı fraksiyon ile gelecek. Fantastik orta çağ temalı bir dünyada geçen oyun 8 oyuncuya kadar çoklu oyuncu desteği de verecek. İster hikayeyi takip ederek, ister karşı karşıya geleceğimiz haritalar kurarak oyunu oynayabileceğiz. Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Oyunun sistem gereksinimleri en az Intel i3-6100 gücünde bir işlemci istiyor. Ekran kartı ise minimum NVidia GeForce GTX-950 2 GB’a eş değer olmalı. Oyun 8 GB RAM ve hafızada 20 GB boş alana ihtiyaç duyacak. İşletim sistemi olarak 64 bitlik Windows 10’dan daha eskisini kabul etmeyecek.

Epic Games Store standart versiyon için ön satış fiyatını 269 TL olarak belirlemiş. Ön satıştan oyunu almanın bazı getirileri de olacak fakat bunlar pek de ağız sulandıran avantajlar değiller gibi duruyor. Fakat oyunun 359 TL’den satışa çıkan Lüks Sürüm‘ü heyecan yaratabilecek içeriklere sahip.

Ön satış sürecinde seçilen oyunculardan bir kısmı 20-24 Ocak tarihleri arasında kapalı beta testine katılma hakkına sahip olacaklar. Beta testi için ön yükleme 18 Ocak’ta açılacak. Bu testte sadece AI, 1v1 ve 2v2 multiplayer seçenekleri açık olacak.

Fakat asıl oyun 17 Mart’ta satışa çıkacak. Muhtemelen Steam üzerinden satışı asla olmayacak. Dolayısıyla katı bir Steam kullanıcısı olan RTS tutkunu okurlarımız muhtemelen Northgard ile vakit geçirmeye devam edecekler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.