Sinema Haberleri

Jennifer Lopezli Bilimkurgu Filmi Atlas’ın Detayları Belli OIdu

Netflix’te yayınlanması planlanan Atlas isimli yeni bilimkurgu filmine dair yeni bilgiler açıklandı. Ünlü müzisyen Jennifer Lopez filmin hem yapımcılığını üstlenecek, hem de başrol olarak yer alacak.

Atlas filmi ilk kez 2017 yılında üzerinde çalışılmaya başlanan bir proje. The Expansion Project adıyla anılan film, birkaç kere stüdyo ve senaryo değişliğinin ardından soluğu Netflix‘te aldı. Netflix, film için sağlam bir bütçe ayırmayı ve müzik dünyasının ünlü ismi Jennifer Lopez ile çalışmayı planlıyor.

Filmin hikayesi, yakın gelecekteki bir dünyada Atlas isimli savaşçı bir kadının, dünyayı kurtarmaya çalışmasını konu edinecek. Kontrolden çıkan bir yapay zeka, robot askerleriyle dünyayı ele geçirme ve insan ırkını yok etmeyi amaçlar. Lopez’in canlandıracağı Atlas karakteri de, kontrolü altına aldığı bir yapay zeka ile insanlığı kurtaracaktır.

İlgili Makaleler

Hikaye olarak çok iddialı olmasa da, Netflix projeye fazlasıyla güveniyor. Filmin yönetmenliğini San Andreas ve Rampage filmlerini çeken Brad Peyton yapacak. Senaryo ise Heroes, Star Trek: Discovery ve Locke&Key gibi dizilerin yazarı Aron Eli Coleite tarafından hazırlanacak. Lopez, oyuncu kadrosuna dair açıklanan tek isim olmasına karşın daha fazla yıldızın filmde yer alması planlanıyor.

Yönetim kadrosuna ve hikayeye bakılırsa, baştan sona tamamı aksiyon ile kaplı, klişe bilimkurgu örgüleriyle sarılmış bir film ortaya çıkacağa benziyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.