Oyun Haberleri

Neverwinter Nights: Enhanced Edition Satışa Çıktı

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi açıklanan ve FRP tutkunlarının en sevdiği cRPG’lerden olan Neverwinter Nights’ın yenilenmiş sürümü Neverwinter Nights: Enhanced Edition sonunda çıktı!

İlk olarak 2002 yılında piyasaya çıkan Neverwinter Nights, Beamdog tarafından yenilenerek Neverwinter Nights: Enhanced Edition adıyla 16 yıl aradan sonra yeniden oyuncularla buluştu. Oyun, 2005 yılında yayınlanan ve tüm ek paketleri de içeren Neverwinter Nights Diamond Edition‘ın tüm içeriklerini barındırıyor. Tabii hepsi yenilenmiş şekilde karşımızda.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition oyunu, Shadows of Undrentide ve Hordes of the Underdark isimli 2 genişleme paketinin yanı sıra 40 saatten fazla bir oyun deneyimi de sunan 3 özel modül olan Kingmaker, ShadowGuard ve Witch’s Wake modüllerini de içeriyor.

Oyun yöneticilerinin kendi maceralarını yaratabilecekleri The Aurora Toolset ve Dungeon Master Client da pakete dahil. Böylece kendi zindanlarınızı yaratıp içerisine canavarlar serpiştirerek arkadaşlarınıza görsel anlamda zengin FRP maceraları yaratabilirsiniz.

Neler Yenilendi?

Görüntü ve Çözünürlük: Karakter portreleri, dövüş barları, envanter ve eşyalar ile birlikte diğer bütün görsel ögeler 1080p ve 4K çözünürlüğe uyumlu hale getirildi.

Gelişmiş Grafik Ayarları: Piksel tarama ve efektler daha temiz ve yükek çözünürlüğe uygun hale getirildi. Kontrast, titreşim ve alan derinliği ayarları da eklendi.

Topluluk İçerikleriyle Uyum: Orijinal oyunun geliştiricileri, Neverwinter Nights topluluğunun kilit isimleriyle bir araya gelerek hayranların talepleri doğrultusunda geliştirmeler yaptı.

Geri Uyumluluk: Eğer eski Neverwinter Nights kayıt dosyalarınızı ve mod dosyalarını saklıyorsanız yeni oyuna bunları yükleyebileceksiniz. Orijinal oyun için üretilmiş binlerce modu oyuna ekleyebileceksiniz.

Oyunu Steam üzerinden veya Beamdog’un kendi sitesinden hemen satın alabilirsiniz. İyi oyunlar. Maceranız bol olsun!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.