Haberler

Tarihin En Büyük Zar Atışı Bir Otoyolda Gerçekleşti

Georgia merkezli masaüstü ve video oyun şirketi Trivium Studios‘a mal götüren bir kamyonet, yaptığı keskin dönüş sonrasında tarihin en büyük zar atma hamlesini gerçekleştirdi. Zar atmayı oyunlarda boş kaldıkça biz de severiz ama bu kadar zarı hiçbirimiz aynı anda atamazdık herhalde.

Kamyonetin kazası sonrasında Atlanta’daki otoyola 216.000 oyun zarı aynı anda atıldı. Bu, şimdiye kadarki en büyük zar atışı unvanını alabilir.

Trivium Studios’un topluluk yöneticisine göre kamyon, ismi belirtilmeyen bir masaüstü oyununda kullanılmak üzere toplamda üç palet Chessex 6 yüzlü zar taşıyordu. Kamyonun yükünün yaklaşık yarısı otoyola saçıldı. Otoyol Acil Müdahale Operatörleri, Trivium çalışanlarıyla beraber süpürge ve kürek kullanarak zarları temizlemeye çalıştı.

Pek çok zar hasar almış ve kaybolmuş olmasına rağmen Trivium’un temsilcisi, her şeye rağmen oyunu 2020’nin başında piyasaya sürme konusunda olumlu tutumlarını sürdürdüklerini belirtti ve, “Talihsiz bir kaza olmasına rağmen en azından hiç kimse incinmedi ve şu anda tarihin en büyük zar atışı için resmi olmayan bir dünya rekoruna sahibiz,” dedi.

YouTube player

6 yüzlü zarın karşılıklı sayılarının toplamının 7 olduğunu düşündüğümüzde ve 216.000 zar atıldığı göz önüne alındığında Trivium, toplamda 756.000 atmış oldu. Belki de kurtarma zarını “çok yüksek” attığı için kamyon hasar görmemiş! Hasar zarı olsaydı bir Tarrasque’ı bile rahatlıkla öldürebilirlerdi…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.