Oyun Haberleri

Masquerada: Songs and Shadows Oyunu Şimdi Türkçe

Steam’de yakın zaman önce yerini alan RPG oyunu Masquerada: Songs and Shadows; stratejik dövüş mekanikleri, renkli havası ve güzel hikayesi ile dikkat çekmişti. Ülkemizde maalesef çok kıymeti bilinmese de oyun şimdi Türkçe dilini de destekliyor.

Oyunun kendine has terimleri ve dili, çok iyi İngilizce bilmeyen oyuncular için sorun teşkil ediyordu. Playmono isimli oyun çeviri firması da bizler için durumu kolaylaştırıp Masquerada: Songs and Shadows oyununun dilimize kazandırılmasına ön ayak oldu.

Toplamda 185 bin kelimenin yer aldığı diyaloglar ve metinlerin tamamı çevirildi ve 8 Ağustos’ta gelen güncelleme ile oyun Türkçeleşti. Playmono sorumlusu Aydın Akgün; “Çeviriyi tamamlamak 1,5 ay sürdü ve çeviri aslında Mart ayında bitti ancak oyun firması farklı dillerin de olduğu bir paketi ancak 8 Ağustos’ta çıkarmak istedi ve böylece Plus moduyla birlikte oyuna Türkçe dili de eklendi,” açıklamasını yaptı.

Oyuna eklenen Plus moduyla birlikte sadece diller eklenmedi; bununla birlikte daha önce oyunda yer almayan diyaloglar, yeni bosslar eklendi. Ayrıca oyunun baş karakteri Cicero’nun dört elementi kontrol edebilmesi yetenekleri de oyuna geldi.

Oyunu dilerseniz hemen buradan satın alabilirsiniz. Daha önce yaptığımız incelemeyi de buradan okuyabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.