Dizi Haberleri

Işık Tanrısı ve Titan’ın Sirenleri Kitapları Dizi Oluyor

İçerisinde Kurt Vonnegut ve Roger Zelazny‘nin de bulunduğu birbirinden değerli bilimkurgu ve fantezi yazarlarının eserleri televizyona uyarlanıyor.

Dan Harmon ve Evan Katz‘ın yeni dizisi Kurt Vonnegut’un ünlü eseri Titan’ın Sirenleri olacak. Gezegenler arası epik bir macerayı anlatan kitap, 22. yüzyıl Amerika’sında geçiyor. Kitap servetini ilahi bir güç olduğuna inandığı “olağanüstü şansı” ile elde ettiğini düşünen Malachi Costant ve Mars’taki ölümcül savaş üzerine bir hikaye sunuyor.

Universal birkaç kitap serisiyle daha anlaşma yaptı. Bunlardan ilki Roger Zelazny’nin klasik romanı Işık Tanrısı (Lord of Light) olacak. İthaki Yayınları tarafından basılan Işık Tanrısı romanının dizi uyarlamasında X-Men: First Class ve Thor filmlerinden tanıdığımız Ashley Miller senarist olarak yer alacak. Televizyon ekranlarına uyarlanacak diğer romanlar arasında Maggie Stiefvater’ın ünlü fantastik hikayesi The Raven Cylce ve Hugh Howey’in Sand kitabı yer alıyor.

Son günlerde çeşitli kitaplardan ve oyunlardan dizi haberleri geliyor. Universal’ın son dizi anlaşması My Chemical Romance grubundan Gerard Way’in çizdiği The Umbrella Academy çizgi romanının uyarlamasıydı. Uyarlamalar başarılı olur mu bilemiyoruz ancak önümüzdeki dönemde televizyon ekranlarını bilimkurgu ve fantastik yapımlar ele geçirecek gibi görünüyor. 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.