Haberler

Stardew Valley Kutu Oyunu Duyuruldu!

Stardew Valley, 2016 yılında oyuncularla buluştu. O zamandan bu yana oyuna olan ilgi hiç azalmadı desek yeridir. Şimdiyse Stardew Valley için kutu oyunu duyurdular.

Tek bir kişinin yıllarca uğraşı sonucunda ortaya çıkan Stardew Valley, 2017 verilerine göre 3.5 milyon kopya satmayı başarmıştı. 2021 yılında bu sayı çok daha artmıştır. Oyunun popülerliği gündemde kalmaya devam ediyor.

Oyunun geliştiricisi Eric Barone, kutu oyunu tasarımcısı Cole Medeiros ile anlaşarak Stardew Valley‘i masalarımıza getirmeye karar verdi. Kutu oyunu kişiye kadar oynanabilen bir oyun. Oynama süresi de bir hayli uzun. Oyuna dahil olan oyuncu başına ortalama 45 dakika ekleme yapılıyor.

Stardew Valley Kutu İçeriği

Kurallar ve kutu içeriği de ilk bakışta fazla gözüküyor. Ancak Stardew Valley gibi detaylı bir oyunu masaüstüne uyarlamak zor olsa gerek. Burada kuralların oyuncuların kendi oynama tarzlarına göre değiştirilebileceğinden de bahsediliyor.

Ana görev ise Stardew Valley’e musallat olan Joja Corporation‘ı yenmek. Her oyuncu kendi yollarını çizecek. Ancak kolektif olarak çalışarak kasabayı güzelleştirmeye çalışacak.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Stardew Valley kutu oyunu çıktığı gibi tükenmiş durumda. Oyuna şu anda sadece ABD üzerinden 55 dolara satın alabiliyorsunuz. Tekrar stoklara girmesinin ardından uluslararası satış da açılır mı bilemiyoruz.

Ülkemizde hem bu oyunun hayranı, hem de kutu oyunları meraklılarının sayısı düşünüldüğünde; umarım Türkiye’ye de gönderme seçeneği gelir.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.