Sinema Haberleri

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Gişede İyi Başladı

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmi ABD’deki açılış haftasında gişede zirveye oturdu. John Wick 4 filmini birincilik tahtından indirdi.

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Justice Smith ve Hugh Grant gibi yıldız isimlerin rol aldığı Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur), Amerika gişesinde açılışını zirvede gerçekleştirdi.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) filmi bu hafta sonu ABD ve dünya çapındaki gişelerde 1 numaraya yerleşti. Chris Pine ve Michelle Rodriguez’in başrollerini paylaştığı fantastik macera ABD’de 38,5 milyon dolar, uluslararası arenada ise 33 milyon dolar hasılat elde ederek 71,5 milyon dolarlık küresel bir başlangıç yaptı.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves’in Resmi Karakter Kağıtları Yayınladı

Bu rakamlar tahminleri aştı ancak bilet satışlarının seriyi devam ettirmek için yeterli olmayabileceğini belirtiyor. Bu eğlenceli Dungeons and Dragons filminin gişede de başarı yakalayıp sonrasında devam filmleriyle efsaneye dönüşmesi hepimizin umudu tabii ki.

Film ülkemizde 7 Nisan’da vizyona girecek. Mutlaka izleyin!

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.