Dizi Haberleri

Fantastik Bir Web Dizisi

brothers-barbarian-logo

Büyücülerin, ejderhaların, barbarların ve hırsızların olduğu fantastik bir web dizisi ilginizi çeker mi? FRP oyunu sevenlerin mutlaka hoşuna gidecektir tabii ki.

Daha önceden de tanıtımını yaptığımız Brothers Barbarian web dizisinin ilk sezonu 6. bölüm ile tamamlandı. Ejderha Mızrağı serisinin yazarı Margaret Weis’in ve ünlü çizer Larry Elmore’un da rol aldığı dizinin sonraki bölümlerinde yine Ejderha Mızrağı yazarı Tracy Hickman da gruba dahil oldu.

Daha çocuk yaşlarında korkunç bir büyü ile orta yaşlı iki barbara dönüştürülen kardeşler, kendilerini bu hale getiren korkunç cadının peşinden gidip eski hallerine geri dönmek isterler ve bu sırada pek çok macera yaşarlar.

brothers-barbarianDizinin detayları hakkında bilgi almak isterseniz 20 Mayıs tarihinde yayınladığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberimizin amacı sizlere ilk sezonun bittiğini ve tüm sezon bölümlerinin Türkçe altyazı ile izlenebiliyor olması. FRPNET olarak bu web projesini sonuna kadar destekliyoruz. Altyazılar da bizzat benim tarafımdan tercüme edildi. Videoyu izlerken kontrol panelinde bulunan CC etiketine basarak Türkçe dilini seçerseniz Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz. Keyif alacağınızdan hiç şüphemiz yok.

Şimdiden iyi seyirler. İkinci sezonu merakla bekliyoruz.

Dizinin ilk sezonunu buradan izleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.