Dizi Haberleri

Dr. Moreau’nun Adası, Televizyona Taşınmaya Hazırlanıyor

doktor-moreau-banner

CBS kanalı, H.G. Wells‘in bilim kurgu klasiği “Dr. Moreau’nun Adası” romanını televizyon ekranlarına taşımaya hazırlanıyor.

Kült haline gelmiş roman daha önce birkaç kere beyazperdeye uyarlanmış, Bela Lugosi, Burt Lancaster ve Marlon Brando gibi dev isimleri başrolde izlediğimiz uyarlamaların herbiri birbirinden başarılı olmuştu.

İlgili Makaleler

Projenin yapımcılığını NBC’nin sevilen serisi Sleepy Hollow’un yaratıcısı Philip Iscove üstleniyor. İlk defa 1896’da yayımlanan kitap, gemi kazasından sağ kurtulan ve bir adada mahsur kalan Dr. Moreau‘nun yaşadıkları üzerine yoğunlaşıyor. Adada geçirdiği süre zarfında insan ve hayvan karışımı canlılar yaratan Dr. Moreau’nun macerasını anlatan kitap, bilim etiği ve genel ahlak üzerine yazılmış en başarılı romanlardan biri.

doktor-moreau-resim1

The Hollywood Reporter’ın haberine göre dizi “İnanılmaz derecede zeki ve korkusuz Dr. Katherine Moreau’yu ve bir adada yer alan özel hastanesinde yaptığı ezber bozan deneyleri,” konu alacak.

Romanın yeniden yorumlanarak ekranlara aktarılışını izlemek tüm bilimkurgu sevenler için ilginç olacak. Umarız dizi, ilham aldığı kitabın hakkını verecek bir başarı yakalayabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.