Dizi Haberleri

Guillermo del Toro’nun Cabinet of Curiosities Kadrosu Açıklandı

Pan’s Labyrinth ve Hellboy gibi filmlerin ünlü yönetmeni ve korku yazarı Guillermo del Toro‘nun Netflix antoloji serisi Cabinet of Curiosities 8 bölümden oluşacak. Yazarlar, yönetmenler ve oyuncuların listesi de açıklandı.

Size ödüllü Meksikalı yönetmenin antolojisini Netflix’in satın aldığını 2018’de haber vermiştik. O zamanlar projenin adı Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight olarak geçiyordu. Serinin ismi Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities olarak değiştirildi ve içereceği 8 farklı bölümün yazarları, oyuncuları ile yönetmenleri açıklandı. Guillermo del Toro tüm ekibi kendisi seçti. Dizinin yapımları Toronto’da başladı bile.

Guillermo del Toro – Cabinet of Curiosities

Cabinet of Curiosities’in geleneksel korku kavramına meydan okuyan hikayelerden oluşacağını biliyoruz. Büyüsel, gotik, grotesk ve ürpertici ögeler içeren 8 uğursuz hikaye… Bunlardan iki tanesinin yazarı bizzat Guillermo del Toro.

Cabinet of Curiosities Bölümleri

Guillermo del Toro

Guillermo del Toro’nun Pinocchio filminin 2022’ye ertelendiğini öğrenince üzülmüştük. Fakat antoloji serisinden haber almış olmak sizi de mutlu etmedi mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.