Haberler

Cnbc-e’den Game of Thrones Sürprizi

game-of-thrones-logo

Game of Thrones (Taht Oyunları), dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri. Hem “Buz ve Ateşin Şarkısı” serisinin okurları hem de salt dizi izleyicileri, yeni sezonları ve bölümleri dört gözle bekliyorlar.

Her sezon 10 bölüm olarak yayınlanan dizi, tadı da izleyenlerin damağında bırakmıyor değil hani. Bir de seriyi televizyondan takip edenler var.

game-of-thrones-3-sezonDizi, Nisan ayında başlayıp Amerikan HBO kanalında 10 hafta süren bir periyot ile 10 bölüm gösteriliyor ancak ülkemizde yaklaşık 4 ay sonra televizyonlarda izlenebiliyor. Bu durum da izleyicileri alternatif izleme (!) yolları bulmaya teşvik ediyordu. Dizinin fanatik takipçileri, genellikle dizi Amerika’da yayınlandıktan 1 gün sonra rahatça izleme şansı buluyorlardı. Eylül ayında Cnbc-e kanalında başlayan ve “yeni sezon” adıyla yapılan duyurular ise bir şekilde eskimiş oluyordu.

Amerika zamanıyla 31 Mart’ta gösterilecek olan ilk bölüm, 1 Nisan tarihinde Cnbc-e’de olacak! Yani Cnbc-e, diziyi neredeyse HBO kanalı ile eş zamanlı yayınlayacak. Türkiye saati ile 05:00 civarında Amerika’da yayınlanan dizi, Cnbc-e’de aynı günün akşamında gösterilecek. Böylelikle dizinin takipçileri de alternatik izleme (!) yollarına başvurmadan Cnbc-e’den diziyi takip edebilecekler. Cnbc-e kanalı da, dizi eskimeden yayınlamış olacak.

Bu durum gerçekten takdirle karşılanacak bir çaba. Ülkemiz açısından da çok önemli bir gelişme. Bu atılım için Cnbc-e’yi gönülden tebrik ediyoruz. Game of Thrones’un 3. sezon ilk bölümü 1 Nisan akşamı Cnbc-e kanalında olacak. (Umarız şaka değildir). 

Bir de buradan Game of Thrones yapımcılarına seslenmek istiyorum. Yeni sezon logolarını (sağda görülen resim) tasarlarken her ülkeyi düşünürseniz ilginç olaylar ortaya çıkmaz. Iıığğğ… Şeyyy… Bu kadar.

1 Nisan’a daha çok var diyenler de dün yayınlanan 3. sezon fragmanı ile idare etsinler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.