Dizi Haberleri

Wonder Woman Dizi Oluyor

wonder-woman-banner

CW, Warner Bros. TV ve DC Comics’in Wonder Woman serisi Amazon ile ilgili yeni detaylar açıklandı. Deneme bölümüyle ilgili bilgiler açıklandığında, dizi henüz başlangıç aşamasındaydı. CW kanalının Arrow dizisinin yakaladığı başarı sayesinde öyle görünüyor ki Amazon prensesi televizyona gelebilecek.

wonder-womanWarner Bros. TV başrol arayışında olan bir oyuncu kadrosu yönetmeniyle anlaştı. Allan Heinberg tarafından yazılan Amazon, süper güçlerini nasıl geliştireceğini zamanla öğrenen Iris adındaki genç bir Amazon’a odaklı bir konuya sahip olduğu için Tarzan’a benzer bir yapıda.

Iris rolünün analizi yapılmış:

“Uzak bir yerden geliyor. Şimdiye kadar hayatının büyük bir kısmını bir asker ve savaş alanında bir lider olarak geçirmiş. Evdeki hayatının vahşiliğinden dolayı Iris dünyamıza şaşkınlık ve merakla bakıyor. Gökdelen, trafik ve dondurma gibi bizim alışkın olduğumuz şeylerden korkuyor ve heyecanlanıyor.

Tüm bunlar onun için yeni, büyüleyici ve kısmen de endişe verici. Iris bizim dünyamızda, bizim kültürümüzde ve bizim geleneklerimize tamamen yabancı. İnsan ilişkileri konusunda da oldukça deneyimsiz. Sosyal süzgeci olmadığı gibi, alttan alma gibi bir tavır içine de girmiyor. Her zaman aklından ne geçiyorsa onu söylüyor ve onu yapıyor. Alışık olmadığımız kadar dürüst. Ona yalan söylediğinizi hemen anlayabilir. Siyaset veya incelikler için zamanı yok çünkü bizim dünyamızın sunduğu her şeyi deneyimlemekle meşgul. Görecek, öğrenecek çok şey, ilgilenilecek birçok insan var. Onun kalbi dürüst, asil ve cömert bir kalp. Sevdiği insanlar için dövüşüp ölmeyi göze alabilir. Iris bir romantiğin masum kalbine sahip öfkeli bir savaşçı ve dünyayı masumla ve gerçek romantikler için güvenli bir hale getirmek için ölümüne savaşacak.”

Pilot bölümü için senaryo yazımı devam ederken, oyuncu kadrosu arayışı da kısa bir süre içinde başlayacaktır.

Alıntıdır: DivxPlanet

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.