Sinema Haberleri

Black Widow’un Yönetmeni Sonunda Belli Oldu!

Marvel’ın, Black Widow’un (Kara Dul) solo filmi için aylardır sürdürdüğü yönetmen arayışı nihayet sona erdi. Scarlett Johansson‘ın canlandırdığı efsanevi karakterin solo filmi için kılı kırık yaran stüdyo, 70’in üzerinde aday arasından Cate Shortland’de karar kıldı.

The Hollywood Reporter’ın duyurduğu habere göre; Berlin Syndrome ve Lore filmlerinde kamera arkasına geçen Cate Shortland, Black Widow‘un solo filmini yönetecek. Final listesinde Amma Asante, Maggie Betts, Melanie Laurent ve Kimberly Pierce’ı geride bırakan Shortland, toplamda 70-75 yönetmen arasından seçilmiş oldu.

Marvel, Black Widow Filmi İçin 65’ten Fazla Yönetmenle Görüştü

Bu seçimle; Marvel Stüdyoları’nda tek başına bir filmi yönetmesi istenen ilk kadın yönetmen olan Cate Shortland, aynı zamanda, Captain Marvel filminin yönetmenlerinden Anna Boden’dan sonra Marvel Sinematik Evreni’nde görev yapan ikinci kadın yönetmen ünvanını da elde etti.

Jac Schaeffer‘ın senaryosunu kaleme aldığı filmde sevgili Scarlett Johansson’ı yine Natasha Romanova olarak kamera karşısında göreceğiz. Winter Soldier (Kış Askeri) Sebastian Stan’in de kadroda yer alacağı film, Black Widow’ın Iron Man 2 ile Marvel Sinematik Evreni’nde görünmesinden önceki dönemi ele alacak.

Winter Soldier, Black Widow Filminde!

Filmin, 3 Mayıs 2019’da gösterime girecek olan Avengers 4’ten sonra izleyici ile buluşması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.