Sinema Haberleri

Zack Snyder’in Rebel Moon Filmi İki Parçaya Bölünüyor

Zack Snyder, Star Wars evreninde kullanamadığı fikirlerini sergileyeceği Rebel Moon filmine harika bir oyuncu kadrosu seçti. Netflix de bu kadronun ve hikayenin en az iki filmi hak ettiğine karar vermiş.

Böylece Snyder anlatmak istediklerini tek filmin süresine sığdırmak zorunda kalmayacak. Üstelik Netflix’in mega projesi olan bu film yarattığı heyecanı karşılarsa spin-off’lara da sahip olabilir. Böylece Snyder’ın evrenini daha detaylı izleme şansımız olur.

Rebel Moon’un çekimleri martta başlayacaktı ve kasıma kadar devam edecekti. Fakat henüz başladığına dair bir haber almadık.

Son yaptığımız haberde dizinin konsept çizimlerini göstermiş ve oyuncu kadrosunu tanıtmıştık. Kadroda Charlie HunnamDjimon HounsouBae Doona ve Ray Fisher gibi isimlerin olduğunu söylemiştik. O habere buradan ulaşabilirsiniz.

Biz o haberi yaptıktan sonra diziye yedi isim daha dahil oldu. Bunlardan biri The Princess Bride’daki rolüyle kalbimizde özel bir yeri olan Cary Elwes. Diğer bir isimler ise Midnight in Paris’in Hemingway’i Corey Stoll, Game of Thrones’tan Michiel Huisman, Ozark’tan Alfonso Herrera , Obi-Wan Kenobi dizisinin Grand Inquisitor’ü Rupert Friend, Jena Malone ve Stuart Martin oldu.

Film hakkındaki yeni haberler bu kadar. Ancak dilerseniz filmin konusunu ve Snyder’ın film hakkında söylediklerini içeren eski haberimize buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak: THR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.