Sinema Haberleri

Zack Snyder, Rebel Moon Serisini 6 Film Yapmayı Planlıyor

Zack Snyder, Rebel Moon filmlerinden bir seri yapmayı hedefliyor. Rebel Moon serisinin ilk filmi olan “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”, geçtiğimiz Aralık ayında gösterime girdi. Ancak, beklenen başarıyı elde edemediği biliniyor. Snyder, geçen hafta sonu Netflix’te yayınlanan ikinci filmle birlikte, serinin geleceği hakkında heyecan verici planlarını açıkladı.

Potansiyel Genişleme: Dört veya Altı Film?

Rebel Moon

Snyder, Netflix bilimkurgu filminin dört bölümlük bir seriye dönüştürülmesinin “mantıklı” olabileceğini belirtti. Ancak, ilk iki film için benzer bir yapım süreci kullanılırsa, altı filmlik bir seriye dönüşebileceğini söyledi. Snyder, her filmde daha fazla hikaye anlatılması gerektiğini düşündüğünden, ilk filmin ardından çekilen iki filme atıfta bulundu.

Devam Filmlerine Hazırlık

Eğer Netflix devam filmlerine onay verirse, Snyder ve senaristleri Kurt Johnstad ve Shay Hatten, şimdiden bir hikaye üzerinde çalışıyorlar. Zack Snyder, bu filmlerin tamamının çıkmasını beklediklerini ve Rebel Moon evrenini daha da genişleteceklerini belirtti. Ayrıca, diğer projeler üzerinde çalışmadan önce daha fazla Rebel Moon filmi yapmaktan heyecan duyduğunu dile getirdi.

Zack Snyder Rebel Moon

İkinci Filmin Beklenen Yıldızları

Rebel Moon serisinin ikinci filmi olan Rebel Moon: Part Two – The Scargiver; Ed Skrein, Djimon Hounsou, Fra Free ve Sofia Boutella gibi yıldızları kadrosunda bulunduruyor. Film, eski Imperium subayı Kora ve hayatta kalan askerlerin, baskıcı Motherworld’e karşı mücadelesini konu alıyor.

Hayranların Beklentileri

Filmin hayranları, serinin devamını heyecanla bekliyor. Daha fazla filmle hikayenin tamamlanmasını umuyorlar ve Zack Snyder’ın Rebel Moon evrenini genişletme planlarına destek veriyorlar.

Sizce de Zack Snyder, Rebel Moon filmlerini bir seriye dönüştürmeli mi? Siz filmleri beğendiniz mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.