AYBABTUSinema Haberleri

Yüzüklerin Efendisi Kadrosu Yıllar Sonra Toplandı | Hemen İzleyin

Corona virüs salgını döneminin en heyecan verici yayını sonunda gerçekleşti. Youtube kanalında unutulmaz filmlerin oyuncularını buluşturan Josh Gad, “Lord of the Rings” (Yüzüklerin Efendisi) serisinin kadrosunu, (bize yüzyıllar kadar süren) yaklaşık 20 yıl sonra bir araya getirdi.

Lord of the Rings‘te “Samwise Gamgee” karakterini canlandıran Sean Astin ile başlayan LOTR buluşmasına Elijah Wood, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Orlando Bloom, Ian McKellan’ın yanı sıra yönetmen Peter Jackson, senaristlerden Philippa Boyens, Andy Serkis, Viggo Mortensen, Sean Bean, John Rhys-Davies, Karl Urban ve Liv Tyler katıldı.

Oyuncuların Yüzüklerin Efendisi‘nde kullandıkları armor ve silahları gösterip, repliklerini karşılıklı tekrarladıkları yayında; 2015 yılında hayatını kaybeden “Saruman” Christopher Lee de anıldı. LOTR serisinin müziklerine imza atan Howard Shore da “Reunited Apart: Lord of the Rings” yayınına dahil oldu. Unutulmaz yayına katılanlar arasında Taika Waititi de yer aldı ve oyunculara filmlerden sorular sordu. “Pippin” Billy Boyd‘un “Edge of Night” şarkısını canlı olarak seslendirdiği tarihi buluşma, “Bilbo” Ian Holm‘un gönderdiği mesajla sona erdi. Kadro dağıldıktan sonra ekrana gelen isim ise “Kral Theodan” Bernard Hill‘den başkası değildi.

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, LOTR buluşmasını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilir. Kahkahalarla gülmeye ve gözyaşlarına boğulmaya hazır olun.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.