Dizi Haberleri

Sense8’in Yayın Tarihi Belli Oldu

Netflix’in orijinal serilerinden biri olan bilimkurgu dizisi Sense8, 8 Haziran’da iki saatlik final bölümüyle Netflix ekranlarına dönüyor. Geçen Mayıs ayında yayınlanan ikinci sezonunun ardından iptal kararı alınan dizi için sosyal medyada kampanyalar yürütülmüş ve Netflix diziye bir final bölümü çekme kararı almıştı.

2017 yılının sonlarına doğru çekimleri başlayan final bölümü tamamlandı. Lito rolüyle pek çok kişiyi kendine hayran bırakan Miguel Angel Silvestre, Instagram’dan final senaryosunun kapağını takipçileri ile paylaşmıştı. Toplamda 13 ülke ve 16 şehirde çekilen Sense8’in final bölümünde ise Berlin, Brüksel, Paris ve Napoli’yi göreceğiz.

Sonuna Kadar Hep Beraber

Wachowski kardeşler ve J. Michael Straczynski‘nin bilimkurgu dizisi Sense8, her biri birbirinden farklı olan karakterlerle toplumun farklı sorunlarına değiniyordu. Evrimsel süreç içerisinde farklılaşan bu insanlar “duyusallar” olarak adlandırılıyor ve aynı zamanda toplumun dışlanan bireylerini de yansıtıyor.

Transseksüel bir blog yazarının ailesi tarafından reddedilmesi, hayatını ailesinin kararlarına göre yaşayan Hintli bir kadın, cinsiyeti yüzünden hep erkek kardeşinin bir adım gerisinde tutulan başarılı bir kadın ve eşcinsel olduğunu açıklayamayan ünlü bir dizi oyuncusu gibi toplum tarafından dışlanmış pek çok karaktere sahip. İki sezon boyunca zihinsel ve duyusal olarak birbirine bağlı bu karakterlerin kendilerini avlamaya çalışan, devlet destekli bir kurum olan BPO’yu yenme çabalarını ve toplumsal normları birer birer yıkışlarını izliyoruz.  Final bölümündeyse beklenmedik müttefikler ile bir araya gelen karakterlerimizin “duyusalları” koruyabilmek adına BPO ile olan son savaşlarını izleyeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.