Haberler

Türkiye’nin Büyük FRP Oyunu Altın Şehir’in Satışına Sayılı Günler Kaldı

3 Aralık 2020 tarihinde yapılan İTÜ Bigbang Game Tech’te 2. olan Gordion Game, Altın Şehir adlı ilk kitabını raflara gönderiyor.

Türkçeye çevirisi yapılmış “Fate Condensed Sistemi”ni kullanacak Altın Şehir, Temmuz ayı içerisinde satışa çıkıyor.

Serinin ilk kitabı Altın Şehir, Gordion Evreni’nde geçecek önemli olaylarından birini anlatacak. Serinin diğer kitapları arttırılmış gerçeklikle birleştirilip, platforma uyumlu hale getirilecek. Çok yakında evreni anlatan bir rehber kitap da piyasaya çıkacak.

Anadolu’da yaşamış eski bir medeniyet olan Frigler’den ilham alınan bu evrende mistik yaratıklar da yer alıyor. Midas’ın altın dokunuşu ile Başkent Gordion’a karmaşa hükmediyor. büyücüler ve üstatların çekişmeleri ile iktidar kavgasına giren Gordion yönetimi büyük ayrılıklar yaşıyor. Şehirde esrarengiz kişiler ve geçmişin karmaşası hakimken bazı köylerin yıkılmasıyla Gordiona akın eden mültecilerin haberleri de bu kasvete eşlik ediyor. Şehir dışına taşan bu sorunlar içinde halk kahramanlara ihtiyaç duyuyor.

Gordion Game’de deneyimli test ekibi, dönütlerinde şöyle diyor;

Çok farklı bir deneyim. Aynı zamanda hikayenin sürükleyici olması saatlerin nasıl geçtiğini unutturdu. Defalarca farklı sonlara gidişimiz seçimlerimizin derinliğini iyi yansıtmış. Fate Sisteminin Türkçe olması ve kolaylığıyla her yaş grubuna uygun bir oyun olduğunu düşünüyoruz.

Ay içerisinde çıkması planlanan kitabın tanıtım animasyonu da yolda. Kitap içerisinden kilit karakterlerin gösterileceği bu animasyon sizleri şaşırtacak detaylar içeriyor. Kral Midas ve nicelerini göreceğiniz kaliteli bir animasyona hazır olun!

Karakter tabloları ve açık anlatımıyla öğrenmesi kolay, başlangıcı hızlı Fate Condensed Sistemi hemen oyuna girmenize olanak sağlıyor. Ayrıca yan görevler ve  ekstra zindanlar da sizleri bekliyor olacak. Zindanlar bölümünde kendi zindanınızı Fate’e göre oluşturabilir ve kitaba farklı bir oynanış deneyimi katabilirsiniz.

Artırılmış Gerçeklik tabanlı Dream Table’dan da güzel haberler geliyor. Dream Table estetikten ödün vermeden kullanıcının deneyimini ön plana çıkartan bir platform olacak. Yakın zamanda da kapalı beta sürecine girecek. Sınırlı sayıda kişinin katılabileceği bu etkinliğin tarihi çok yakında duyurulacak.

Gordion Game tanınmış yayıncılar ve kendi yayın ekibiyle çok yakında ekranlarda olacak!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.