Sinema Haberleri

Yeni Transformers Filminin Başına Creed 2’nin Yönetmeni Geçiyor

Paramount Pictures ve Hasbro Studios‘un, Transformers yeniden yapım projesi için Creed 2‘nin yönetmeni Steven Caple Jr. ile görüştüğü ortaya çıktı.

Deadline‘dan gelen bilgilere göre; Paramount Pictures ve Hasbro Studios yeni Transformers projesi için uzun süredir aradıkları yönetmeni buldu.

James Vanderbilt ve Joby Harold tarafından geliştirilen iki eşzamanlı senaryosu olan stüdyo, Şubat ayında Transformers serisini yenileme kararı almıştı. Harold’ın senaryosu serinin bir sonraki filmi olarak seçildi ve yazarın yaz sonuna doğru senaryoya son dokunuşları yapacağı duyuruldu. Ardından yönetmen arayışına başlayan stüdyo gözüne Steven Caple Jr.‘ı kestirdi. Michael B. Jordan ve Sylvester Stallone‘lu Creed 2‘yi yöneten Caple Jr. ile görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Paramount, 2007‘den bu yana Transformers serisinden 5 filmi beyazperdeye taşıdı ve 4 milyar dolardan fazla hasılat elde etti. 2017‘de Transformers: The Last Knight‘ın yayınlanmasının ardından yönetmen Michael Bay seriyle yollarını ayırırken, stüdyo Transformers‘ın geleceğini belirlemeye yardımcı olacak farklı fikirlerin çıkması için bir yazar ekibiyle anlaştı. Serinin Caple Jr. ile başlayacağı tahmin edilen yeni döneminde ne gibi yapımlarla karşımıza çıkacağı ise hepimizin merak konusu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.