Sinema Haberleri

Chris Hemsworth, Mad Max: Furiosa Filminde Rol Alabilir

George Miller, uzun bir ara verdiği Mad Max evrenine dönmeye hazırlanıyor. Söylentiye göre kadroya Thor’un kendisi yani Chris Hemsworth katılabilir.

George Miller, Mad Max konusunda yapımcı firma ile uzun süredir davalık durumunda. Davanın bir süre önce sonlandığı ve bu sebeple 2015‘ten beri devamı gelmeyen Mad Max filmlerine tekrar başlanacağı söyleniyor.

Henüz ortada nasıl bir iş çıkarılacağına dair bir bilgi yok ama Miller’ın, Furiosa üzerine bir Mad Max filmi çekmek istediği biliniyor. Ne yazık ki Charlize Theron, bu rolü tekrar oynamaya can atmıyor. Zaten söylentiler de yeni Mad Max filmi, genç Furiosa karakterine odaklanacağından başka biriyle yola devam edileceğini gösteriyor.

Söylentiler The Killing’de rol alan Jodie Comer ve The New Mutants’ta yer alan Anya Taylor-Joy isimlerini işaret ediyor. Ancak bu ikilinin dışında birisi de pekala Furiosa’yı canlandırabilir.

The Illuminerdi sitesinde ortaya çıkan bir bilgiye göre yeni filmde Dementus adında yeni bir karakter olacak. Çok yakışıklı, bebek yüzlü ama alnında dev bir yarası olduğu söylenen bu karakteri oynaması için Chris Hemsworth’e de teklif yapıldığı belirtiliyor.

Hemsworth tarafından henüz onaylanmış bir bilgi yok. Mad Max yapımcıları da böyle bir teklif konusunda açıklama yapmadılar. Yani olay bildiğiniz üzere yine söylentiden ibaret.

George Miller şu aralar Three Thousand Years of Longing isimli filmiyle uğraşıyor. Kurgu ve son detayların bitmesinin ardından 2021 yılında yeni Mad Max filminin çekimlerine başlayacağı belirtiliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.