Haberler

GameEkstra – Oyunu Ciddiye Alanların Oyun Merkezi

game-ekstra-banner-700

Ülkemizde son zamanlarda çevrimiçi oyunlar, turnuvalar ve eSpor oldukça revaçta. Oyuncular zamanlarının ciddi bir kısmını kendilerini geliştirmek için oyunlar oynamaya ve oyun turnuvalarını izlemeye ayırıyorlar.

İşte GameEkstra da usta oyuncuların ve oyunu ciddiye alanların buluştuğu bir oyun merkezi. “Biz kafede de oyun oynuyoruz,” diyenlere GameEkstra Oyun Merkezi’nden biraz bahsedelim, farkı kendiniz görün!

gameekstra-resim1GameEkstra, kendi bünyesinde düzenlediği 100’den fazla turnuva ile oyunculara kaliteli ve nezih bir hizmet sağlıyor. Yüksek performanslı bilgisayarları ve profesyonellerin buluşup sohbet ettiği bir oyun merkezi hizmeti sunan mekanda oyunculara özel eşyalar da satılıyor. Yüksek performanslı bilgisayarların dışında takılma yaşamadan 1 Gbit bağlantılı inanılmaz hızda internet ile tüm dünya ile yan yana oynuyormuş gibi hissedeceksiniz.

GameEkstra’da profesyonel oyuncu ekipmanları üreten SteelSeries, Thermaltake, Creative, Razer ve Logitech gibi firmaların ürünlerini ilk elden alabilir; markaların her türlü ürününü de bulabilirsiniz. Oyun oynayacağınız makinelerde, oyun keyfini de bu ekipmanlar ile yaşayacaksınız.

gameekstra-maskotAyrıca League of Legends, Counter Strike, Point Blank, Dota ve S2 gibi oyunların da turnuvalarında onlarca profesyonel oyuncu buluşuyor. Siz de bu turnuvalara katılıp ülkenin en iyi oyuncuları ile tanışabilir ve bu turnuvalarda ödüller kazanabilirsiniz.

500 m² alan üzerine kurulu, özel odalara sahip, canlı yayın yapılabilme imkanı sunan GameEkstra, ülkenin tek turnuva alanı olarak da dikkat çekiyor.

Mekanda FRP ve kutu oyunları severler de unutulmamış. Oyun oynamak isteyen tüm oyuncular, isterlerse kendileri için ayrılmış odaları kiralayıp rahat bir şekilde ister FRP, ister kutu oyunu oynayabilirler. Aynı zamanda ses geçirmeyen ve özel sistemlerle donatılmış bu oda, oyunculara her türlü rahatlığı da sunuyor.

gameekstra-resim3Tamamen oyuncular tarafından oyuncular için tasarlanmış bu mekanda, sizin gibi insanlarla tanışacak ve muhteşem ortamı ile kendinizi oyun cennetinde hissedeceksiniz! :)

GameEkstra; Adnan Kahveci Bulvarı No:125 Bahçelievler İstanbul adresinde 7 gün oyunculara en iyi hizmeti veriyor.

Biz de FRPNET olarak GameEkstra’yı gittik gördük. Çok yakında burada etkinlikler de yaparak oyuncuları biraraya getireceğiz. Eğer “Ben de oyuncuyum” diyorsanız ve oyun oynamayı seviyorsanız GameEkstra‘yı ziyaret etmelisiniz!

 

GameEkstra’yı merak edenler için gelsin: 

GameEkstra sosyal paylaşım siteleri

Facebook: www.Facebook.com/GameEkstra
Twitter: www.Twitter.com/GameEkstra
Youtube: www.youtube.com/GameEkstra
Twitch Canlı Yayın: www.twitch.tv/GameEkstra

 

Oyuncu Ekipmanları satış sitesi: www.GameEkstra.com
Turnuva Duyuru ve Katılım sitesi: www.GameEkstra.org

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.