Sinema Haberleri

Ghost Rider Rolünü Norman Reedus Kaptı (gibi duruyor)

Son zamanlarda Norman Reedus, Keanu Reeves ve Gabriel Luna‘nın ismi Ghost Rider olarak geçiyordu. Yeni haberlere göre rolü Norman Reedus almış. Tabii, üçünün birden almış olma ihtimali de var.

Hayalet Sürücü aktörlerine dair gelişmeleri takip edemeyen okurlarımız için hızlıca özetleyelim.

Keanu Reeves

Kasım’ın sonunda Keanu Reeves’in bir röportajında verdiği cevaplardan Ghost Rider çıkarımı yapmıştık. Komplo teoristi gibi çıkarımlar yaptığımız o yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Reeves’in Marvel’a katılacağı söylentileri oyuncunun doğum günüde başlamıştı. Zira Marvel Reeves’in doğum gününü kutlayan bir mesaj atıp sonra da silmişti.

Aktör Marvel Cinematik Universe’in bir parçası olmaktan gurur duyacağını söylemişti. Sonra da durup “gerçi artık universe değil, daha büyük, multiverse” demişti. Onun motorsiklet sevgisi ve adı John olan karakterler oynama konusundaki tutarlılığını göz önünde bulundurunca akla Hayalet Sürücü gelmişti. Kaldı ki Keanu Reeves de role yakışıyordu hani.

Gabriel Luna

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.S. dizisinde Ghost Rider rolüne hayat veren Gabriel Luna da 28 Aralık’ta bir Twitter paylaşımı yaptı. “”Hazır ol ki hazırlanman gerekmesin” mesajıyla birlikte iki alev bir de kuru kafa emojisi kullandı. Dolayısıyla hayranlar Gabriel Luna’nın da bir Hayalet Sürücü (Robbie Reyes) haberiyle gündeme geleceğini düşünüyor.

https://twitter.com/IamGabrielLuna/status/1475837838335700993?s=20

Norman Reedus

Ancak rolü isteyen çok güçlü bir isim daha vardı: Norman Reedus. Yıllardır ismi Ghost Rider söylentileriyle geçiyor aktörün. Zira oyuncu olmadan önce motor tamiri ve saıtşı ile ilgileniyordu aktör. Motorsikletler ile ilgilenmek hâlâ büyük bir hobisi ve 12 tane motorsikleti var. Temmuz ayında kendisine Walking Dead’den sonra çizgi roman alanında başka bir iş yapıp yapmayacağı sorulmuştu.

Aktör Hayalet Sürücü’yü oynamayı çok istediğini söylüyor. Hatta kendisiyle röportaj yapan kişiden bunun gerçekleşmesi için gerekli kişilere baskı yapmasını rica ediyor. “Yanan bir kuru kafa olmak istiyorum. Zincirleri falan takmak istiyorum” diye karaktere dair hayallerini anlatırken sete kendi motorlarından birini dahi götürebileceğini şakayla karışık söylüyor. Üstelik aktör, kendisini Hayalet Sürücü olarak gösteren hayran görsellerini de sosyal medyadan beğeniyor.

Norman Reedus Ghost Rider olacak gibi duruyor

Giant Freakin Robot‘un yeni haberine göre Norman Reedus anlaşmayı imzaladı bile. Ki Giant Freakin Robot’un haberleri çoğunlukla doğru çıkıyor. Onların bir diğer haberi ise Ghost Rider rolünün birden çok aktöre ait olabileceği. Zira karakteri (Keanu Reeves’in de vurguladığı üzere) Multiverse’e yerleştirmek istiyorlar.

Yani Norman Reedus ve Keanu Reeves’in ikisini de bir filmde Hayalet Sürücüler olarak görme şansımız var. Muhteşem olmaz mıydı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.