Sinema Haberleri

X-Men: Apocalypse Filmi Açıklandı

X-Men Apocalypse banner

Geçtiğimiz günlerde, beklenen X-Men filmi “X-Men: Days of Future Past” filminde neler göreceğiz diye sizlere anlatmıştık ve yeni filmi beklemeye koyulmuştuk.

X-Men evrenine katılacak bambaşka bir filmin duyurusu daha geldi. Müjdeyi veren ise ünlü yapımcı Bryan Singer oldu.

X-Men - ApocalypseOrijinal X-Men üçlemesini de kameraya alan ünlü yönetmen Bryan Singer, geçtiğimiz gün resmi Twitter sayfasında paylaştığı bir haber ile birlikte X-Men hayranlarını şoka uğrattı. Singer, X-Men: Apocalypse adlı yeni filmin 2016 yılında vizyona gireceğini duyurdu! Serinin fanatikleri için oldukça şaşırtıcı bir haberdi çünkü kimse hikayenin evreninde geçen bu özel karakter ile ilgili bir film beklemiyordu.

23 Mayıs 2014 tarihinde vizyona girecek olan X-Men: Days of Future Past’i beklerken gelen bu haber sosyal medyayı da salladı. Apocalypse adlı karakter dünyanın ilk mutantı olarak tanınıyor. Dış dünyanın teknolojisini kullanarak kendisini yenilmesi imkansız bir varlığa dönüştüren karakter, X-Men ekibinin en güçlü ve korkutucu düşmanlarından biri. Hatta X-Men ekibinin olduğu bazı video oyunlarının da baş düşmanı olarak karşımıza Apocalypse çıkar.

Bryan Singer’ın X-Men: Apocalypse için verdiği tarih ise 27 Mayıs 2016!

Filmin duyurulması bir anda şaşkınlık yarattı ancak çizgi roman severler tarafından da heyecanla karşılandı. X-Men: Days of Future Past filmini es geçip X-Men: Apocalypse filmini bekleyenler bile var. Biz de gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.