Sinema Haberleri

Wolverine, Thor ile Aynı Takımda Olacak mı?

21st Century Fox‘u alan Walt Disney, yayın haklarına sahip olduğu serilerden X-Men ve Fantastic Four‘u Marvel Sinematik Evreni‘ne dahil etmeye hazırlanıyor. Bu geçişin iki yıl içerisinde olması planlanıyor. Ancak Marvel yıldızlarından biri o kadar da sabırlı değil! Nerdist News’in haberine göre Thor karakterini canladıran ünlü aktör Chris Hemsworth, Hugh Jackman‘ın Wolverine’i ile kamera karşısına geçmeyi arzuluyor.

“Sadece Hugh Jackman‘ı çok seviyorum” diyen Hemsworth, karakterin Logan filminde ölmesine rağmen, ekranı Wolverine‘in ikonik yalnızlığı ile paylaşmak istediğini söyledi. Bunun mümkün olacağını bilse Jackman’ı arayıp onu ikna etmeye çalışacağını belirten Chris Hemsworth bu konuda oldukça ısrarlı görünüyor.

Wolverine karakterini sona erdirmek isteyen Hugh Jackman‘ı ikna etmenin, Logan’ı diriltmekten daha zor olacağı düşünülüyor. Her ne kadar ünlü oyuncu Wolverine’i Avengers’ın yanında görmekten memnun olacağını kaydetse de, bununla aslında rol için başka bir aktörü kastediyordu. Peki ya Hugh Jackman’ın, Marvel Sinematik Evreni’nde boy göstermesinin mümkün olacağı bir yol olsaydı ne olurdu?

Neyse ki, Marvel‘ın çizgi roman evreninde bunun birçok yolu var. 2015 yılına gelindiğinde Marvel, Secret Wars‘ta (Gizli Savaşlar) aynı gezegende yaşamak ve savaşmak zorunda kalan her kahraman için alternatif evren versiyonunu kapsayan çoklu evreni oluşturdu.  Bu, çizgi romanları takip etmeyen hayranlar için çok ezoterik olabilir, ancak Secret Wars‘ın bu temel ilkesi bir Marvel filminde kullanılabilir ve evrenler arası hareket eden tüm karakterlerin başa dönmesi ile sonlanabilir. Böylece Jackman’ın eski Logan‘ı (ölmediği bir zaman diliminde) ortaya çıkabilir ve karakterin yeni genç versiyonu daha sonra onun başlangıcını yapabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.