Sinema Haberleri

Neve Campbell Scream 7 ile Dönüyor

Neve Campbell Scream 7 (Çığlık 7) ile geri dönüyor. Geri dönüşü kesinleşti. Hayranlar oyuncunun serinin 7. filminde Sidney Prescott olarak geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyordu. Yıldızın sosyal medyadan yaptığı paylaşımla cevap nihayet geldi. Campbell ödeme sorunları nedeniyle Scream 6 (Çığlık 6) filminde geri adım atmıştı. Daha önceki beş seride Slasher’ın son kızını canlandırmıştı. Scream 7 için çalışmalar başladığında, serinin yaratıcısı ve senaristi Kevin Williamson, yapım ekibini Campbell’ı Ghostface ve Woodsboro dünyasına geri döndürme umuduyla istediği “parayı ödemeye” çağırdı.

Ocak ayında Campbell’in güzel bir teklif gelmesi halinde yedinci filmi çekmeye açık olduğu haberi geldi. Campbell’a Scream 7’yi yönetmek üzere geri dönen Williamson da katılıyor. Zaten bu teklif için yapım ekibine çağrı yapmıştı.

Scream 7 Gelişmeleri Hakkında

Bundan önce Scream 7 için bazı gelişmeler yaşanmıştı. Melissa Barrera kovulmuştu. Jenna Ortega ise Wednesday 2. sezon çekimleri nedenli istifa kararı aldı. Scream 7 bu nedenle büyük engellerle karşılaştı. Barrera’nın kovulma nedeni Filistin yanlısı instagram paylaşımıydı. Kovulduktan sonra bile sözlerinin arkasında duran Barrera, inançlarında asla tereddüt etmedi. İlk başta Ortega’nın ekrandaki kız kardeşi Barrera ile destek için projeden ayrıldığı düşünüldü. Ancak Wednesday ve Scream 7 arasında zor bir karar vermek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Her iki kadının da Spyglass Media Group ile iki filmlik sözleşmeleri vardı. Yani zaten sözleşmeleri sona ermişti. İkisi de Scream 5 ve Scream 6 filminde oynadı. Ayrılmalarından kısa bir süre sonra yönetmen Christopher Landon da projeyle yollarını ayırdığını açıkladı.

Scream 6 fragman
Scream

En son Barrera’nın Sam Carpenter’ı ve Ortega’nın Tara Carpenter’ı kendilerini Ghost Face’in (Hayalet surat) bilenmiş bıçağının yeni hedefleri olarak bulmuştu. Bu nedenle Scream 7’nin konusunun ne olacağı belirsiz. “Çekirdek Dörtlü “nün diğer iki üyesi, Jasmin Savoy Brown’ın Mindy Meeks’i ve Mason Gooding’in Chad Meeks’i, Kirby Reed rolüyle kısa süre önce geri dönen Hayden Panettiere ve Gale Weathers rolüyle her zaman dikkat çeken Courteney Cox’la ilgili bilgiler de dahil olmak üzere, şu anda daha fazla oyuncu duyurusu yapılmadı. Bununla birlikte, hem Brown hem de Gooding rollerini yeniden canlandırmak istiyor.

Neve Campbell ve Serideki Yolcuğu

İzleyiciler Campbell ile canlandırdığı Sidney Prescott karakterinin ilk kez 1996 yapımı orijinal Scream filminde görünmesiyle tanıştı. Bu filmde Cox, Matthew Lillard, Skeet Ulrich, Rose McGowan, Drew Barrymore, Liev Schreiber, Jamie Kennedy ve David Arquette gibi 90’ların en büyük isimlerinden bazılarıyla birlikte rol aldı. Scream ve Scream 5 arasında ölümden kaçmayı başardı ve Scream 6 ile mücadelesine son verdi. Başta da belirttiğimiz gibi Campbell’ın bu kararının ardında stüdyo ile yaşanan bir ödeme anlaşmazlığı vardı. Film bunu Sidney’in çocuklarını ve kocası Mark’ı (Patrick Dempsey) güvende tutmak istemesi olarak gösteriyordu.

Scream 7 için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. Güzel bir senaryoyla ekranlara dönmesini bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.