Sinema Haberleri

Warner Bros. Discovery’den 2023’ün İlk Aylarında 3 Yeni Film

Warner Bros. Discovery, 2023 yılının şubat ve mart aylarında, 3 yeni filmi izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Mumyalar (Mummies), Creed III: Efsane Devam Ediyor (Creed III) ve Shazam! Tanrıların Öfkesi (Shazam! Fury Of Gods) şubat ve mart aylarında sinema salonlarına geliyor.

Mumyalar (Mummies)

Warner Bros. Pictures’ın İspanyol yönetmen Juan Jesús García Galocha’nun yönettiği animasyon macera filmi, Mumyalar (Mummies) filmi, Türkçe dublajlı olarak 3 Şubat 2023’te vizyona girecek.

İlgili Makaleler

Mısır’da, yeryüzünün derinliklerinde 3000 yıllık bir mumya şehri vardır. İmparatorluk emri ile Prenses Nefer, Thut ile evlenmek zorundadır. Ancak, ne Prenses Nefer, ne de Thut aslında evlenmek istemezler; Nefer özgürlüğüne düşkündür, Thut’un da bağlılığa alerjisi vardır. Tarıların istekleriyse kaçınılmazdır ve Thut, sadece yedi gün içinde Nefer ile evlenmek zorunda kalacak ve düğüne Firavun’un kendisine verdiği kadim yüzüğü getirecektir.

Filmi, ilk sinema filmi çıkışını yapan Juan Jesús García Galocha, ‘Galo’ yönetiyor. Galo, daha önce aralarında Tad: The Lost Explorer ve Tad, the Lost Explorer, and the Secret of King Midas’ın da yer aldığı filmlerde sanat yönetmeni olarak görev aldı. Senaryoyu, daha önce yazdıkları Tad: The Lost Explorer filmiyle en iyi senaryo dalında Goya Ödülü kazanan Jordi Gasull ve Javier Barreira yazdırlar. Emmy Ödüllü TV animasyon yazarı Ricky Roxburgh, senaryonun İngilizce versiyonunun uyarlanmasında ekibe yardım etti. Tad: The Lost Explorer, Capture the Flag ve Tad, the Lost Explorer, and the Secret of King Midas filmleriyle, en iyi animasyon film dalında üç Goya Ödülü sahibi olan Jordi Gasull, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyor.

YouTube player

Creed III: Efsane Devam Ediyor (Creed III)

Metro Golden Mayer Pictures’dan, Michael B. Jordan’ın ilk yönetmenlik denemesini yaptığı ve hit serinin üçüncü filminde, Adonis Creed rolüyle geri döndüğü Creed III: Efsane Devam Ediyor (Creed III) Türkiye’de 3 Mart 2023’te vizyona girecek.

Filmin diğer başrollerinde Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, yeni oyuncu Mila Kent ve Phylicia Rashad yer alıyor. Filmin senaryosunu Keenan Coogler ve Zach Baylin yazdı. Yapımcılar Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Elizabeth Raposo, Jonathan Glickman ve Sylvester Stallone. Yönetici yapımcılar Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Nicolas Stern ve Adam Rosenberg oldu.

YouTube player

Shazam! Tanrıların Öfkesi (Shazam! Fury Of Gods)

New Line Cinema’dan, sihirli ‘SHAZAM!’ kelimesini söyledikten sonra, yetişkin Süper Kahraman alter egosu Shazam’a dönüşen, genç Billy Batson’un hiakyesini devam ettiren Shazam! Tanrıların Öfkesi, 17 Mart 2023’te gösterime girecek.

Shazam! Tanrıların Öfkesi ile ilk filmdeki rollerine geri dönen oyuncular; Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Ross Butler, Meagan Good, D.J. Cotrona, Grace Caroline Currey, Faithe Herman, Ian
Chen, Jovan Armand, Marta Milans, Cooper Andrews ve Djimon Hounsou oldu. Bu filmde kadroya Rachel Zegler, Lucy Liu ve Helen Mirren eklendi. Filmi David F. Sandberg yönetti ve Peter Safran da yapımcılığını üstlendi. Devam yapımı; Henry Gayden ve Chris Morgan tarafından, Bill Parker ve C.C. Beck’in yarattığı DC; Shazam! karakterlerine dayanarak yazıldı.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.