Sinema Haberleri

Warner Bros, Batgirl İçin Daisy Ridley’i İstiyor

Yeni Star Wars üçlemesinde yer almayacağını açıklayan Daisy Ridley, Rey rolüyle kamera karşısına geçtiği Star Wars: The Rise of Skywalker çekimlerinin tamamlanmasıyla boşa çıktı. Yeni yapımlara açık olan başarılı oyuncunun bir sonraki durağının DC olacağı konuşulmaya başlandı.

Batgirl rolü için Daisy Ridley ve Katherine Langford’un adı geçiyor

We Got This Covered‘ın yayınladığı habere göre; Warner Bros., Daisy Ridley‘yi Batgirl filminin başrolü için istiyor. Bu rol için 13 Reasons Why‘dan Katherine Langford‘un da adı geçse de Ridley‘nin ilk seçenek olduğu belirtiliyor. Daha önce stüdyonun Batgirl rolü için Kristen Stewart‘ı düşündüğü söylentileri çıkmış, hatta Evil Dead‘den Jane Levy de role talip olmuştu.

Christina Hodson

Öte yandan, Bumblebee ve Birds of Prey filmlerinin ardından Batgirl‘ün senaryosunu yazmaya başlayan Christina Hodson‘ın Barbara Gordon ile özel bir bağ kurduğunu daha önceki röportajlarında öğrenmiştik: “Ona aşık olmak üzereyim. Her zaman başlangıçta, ortasında ve sonunda farklı hissederim. Charlie şimdi eski bir arkadaşım gibi, Harley benim çılgın alter egom gibi. Ve Batgirl. Dürüst olmak gerekirse komik. Yazdığım her karakterde benden küçük bir parça var. Karakterler benimle başlarlar ve sonra kendi hayatlarına devam ederler. Batgirl kendini hep tekrar etti. Aslında başından beri geliştirmek için heyecanlandığım karakteristik özellikleri vardı. Ne zaman çizgi roman ya da filmlerde var olan bir karakteri yazsam, Harley Quinn ya da Batgirl gibi ikonik olsalar da onlara yeni bir yön getirmeyi umuyorum. Bence hayranlar orijinali istiyorlar ancak aynı zamanda daha önce görmedikleri bir şeyi de görmek istiyorlar.”

“Batgirl” Daisy Ridley

Bakalım Daisy Ridley, Star Wars evreninin cesur savaşçısından, Christina Hodson‘ın yenilikler getirmeyi düşündüğü Batgirl karakterine geçiş yapıp Gotham‘ın koruyuculuğunu üstlenecek mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.