Dizi Haberleri

X-Men Dizisine Dair İlk Resmi Açıklama Geldi

x-men-banner

FOX’un üst kademe isimlerinden yapılan açıklamalara göre önümüzdeki yıllarda, X-Men’i televizyon dizisi olarak izleyebileceğiz. Marvel’ın son yıllardaki beyaz perde performansı, yavaş yavaş beyaz ekrana da yansımaya başlamıştı.

Geçtiğimiz ekim ayı içerisinde FOX kanalından bazı söylentiler yükselmeye başlamıştı. X-Men’in bir televizyon dizisi olma ihtimali konuşuluyordu. Marvel Entertainment’ten yapılan son açıklama ile birlikte, TV dizisi de kesinleşmiş oldu.

FOX’un üst kademe yöneticilerinden Gary Newman, görüşmelerin devam ettiğini ve konu hakkında iyimser sonuçlar alacaklarını söylüyor. Dizinin çekilmesine Marvel tarafından onay verildi. Ancak bazı pürüzlerin olduğu bir gerçek. Newman’a göre TV dizisini 2016-2017 yılına kadar göremeyeceğiz.

Hollywood Reporter’da çıkan habere göre, X-Men dizisini için 24’ün yapımcıları Evan Katz ve Manny Coto ile görüşülüyor. Pilot bölümü için Patrick McKay ve JD Payne ile anlaşma sağlanacak. Bu isimler, dizinin senaryo çalışmalarına da önderlik edecek.

Ortaya çıkan haberler şimdilik bu kadar. Kanalın üst kademe yöneticilerinden birinin, haberi doğrulamış olması bizi heyecanlandırdı. TV dizisinin, hangi karakterleri anlatacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.